وي خاطرنشان کرد: علاوه بر بعد تاريخي اين اثر، با توجه به نقشي که در اقتصاد شهرستان اهر و منطقه ارسباران دارد، بازسازي و گشوده شدن سريع آن در دستور کار اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي قرار دارد.
محمدي افزود: بازسازي سريع و رونق مجدد کسب و کار در فضاي اين بازار تاريخي و گسترده نيازمند مشارکت و همراهي مادي و معنوي بازاريان است تا در کوتاه ترين زمان ممکن امکان استفاده مجدد از مغازه ها براي صاحبان مشاغل و مردم فراهم شود.
اين مقام مسوول با اشاره به آسيب 30 تا 35 درصدي وارد شده به بازار اهر بر اثر زلزله، يادآور شد: معماري بازار تاريخي اهر مشابه بازار جهاني تبريز است که از نظر وسعت نيز پس از بازار تبريز بزرگترين بازار مسقف به هم چسبيده آذربايجان شرقي محسوب مي شود.
محمدي با بيان اينکه مرمت پيش از زمين لرزه در برخي نقاط بازار اهر در جريان بود، تصريح کرد: اين بازار از چهار راسته اصلي تشکيل شده که پيش از زمين لرزه 80 درصد مرمت راهروهاي اصلي به اتمام رسيده بود و اين بخش هاي مرمت شده در جريان زلزله آسيبي نديده اند.
وي خاطرنشان کرد: معاون ميراث فرهنگي کشور نيز در بازديد از بازار تاريخي اهر و گفتگو با هيات امنا و جمعي از بازاريان بازار اهر، ضمن قول مساعد براي مرمت و راه اندازي هر چه سريع تر اين بازار تاريخي بر لزوم مشارکت بازاريان در روند بازسازي تاکيد کرده است.
محمدي با بيان اين که در حال حاضر گروه مرمت در محل بازار مستقر هستند، يادآور شد: بازار اهر تا سه ماه آينده با هزينه اي بيش از 10 ميليارد ريال بازسازي مي شود که در همين راستا کار مستندنگاري به اتمام رسيده و تا 2 روز آينده عمليات استحکام بخشي بازار انجام مي شود.
122/
انتهای پیام/