بازديد معاون صنايع دستي کشور از کارگاه‌هاي مرواربافي شهرستان آستانه اشرفيه

به گزارش ميراث آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي گيلان، در اين بازديد که «اميد عزيزي» مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گيلان و «نادر ذاکري« معاون صنايع دستي اين اداره کل حضور داشتند، صالحي مرام ضمن بازديد از کارگاه‌ها، با هنرمندان اين رشته در مورد تهيه مواد اوليه و مراحل ساخت مروار و مسائل و مشکلات موجود گفت‌وگو کرد.

صالحي مرام در خصوص کالاهاي خارجي گفت: ما بايد صنايع دستي ايران را باور و تقويت کنيم.

وي افزود: نداشتن فضايي براي عرضه مستقيم کالا همچون بازارچه‌ها خود موجب از دست دادن بازار مي‌شود.

اميد عزيزي، مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان نيز بر کاربردي‌تر کردن توليدات اين رشته هنري خصوصاً مبلمان مروار تاکيد کرد و اين محصول را کالايي کاربردي در ادارات دانست.

وي گفت: با توجه به آسيب‌شناسي به عمل آمده، يکي از مهم‌ترين مسائل مربوط به صادرات بحث بسته‌بندي توليدات است که به همين منظور تلاش شده با برگزاري نشست‌هاي کارشناسي و بررسي موضوع راهکارهاي مناسبي مشخص و اعمال شود.

وي در ادامه، حضور يافتن هنرمندان و صنعتگران در نمايشگاه‌هاي داخل و خارج کشور را گامي موثر در بهبود توليدات هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان برشمرد.

اين مقام مسوول افزود: تصويب ايجاد زيرساخت 7 بازارچه و دهکده صنايع دستي در شهرهاي رشت، صومعه سرا، بندرانزلي، فومن، لاهيجان، تالش و آستارا گام موثري در پيشبرد اهداف صنايع دستي کشور و استان به شمار مي‌رود.

ب/112

انتهای پیام/

کد خبر 1391061368