ˈ سيد حسن موسويˈ با بيان اينکه دو ملت ايران و گرجستان اشتراکات و ظرفيت هاي فراواني در اين زمينه دارند، اظهار داشت: دو کشور براي توسعه بخش گردشگري خود مي توانند از اين ظرفيت به نفع دو طرف استفاده کنند.
وي بر افزايش ارتباطات حمل ونقل هوايي بين تفليس و تهران تاکيد کرد و گفت: ايران آماده است در زمينه توسعه گردشگري و افزايش پروازهاي هوايي بين تهران و تفليس تفاهم نامه هايي را با گرجستان به امضا رساند.
موسوي درعين حال خواستار اطلاع رساني مناسب در گرجستان در زمينه ظرفيت هاي گردشگري سلامت در ايران شد و تبليغات را در اين زمينه به نفع دو کشور اعلام کرد.
ˈمايا سيدا مونيدزهˈ با بيان اينکه همکاري با ايران در زمينه گردشگري براي گرجستان اهميت زيادي دارد، گفت: در سالهاي اخير سفر گردشگران ايراني به گرجستان 50 درصد افزايش يافته به طوري که هم اکنون ايرانيان رتبه ششم سفر به گرجستان را به خود اختصاص داده اند.
وي اظهارداشت: گرجستان آمادگي دارد در زمينه گردشگري سلامت در ايران تبليغات خود را افزايش دهد، ضمن اينکه گرجستان براي رفت وآمد گردشگران دو کشور با افزايش پروازهاي هوايي بين تهران وتفليس موافق است.
در پايان اين ديدار در باکو مقرر شد پيش نويس توسعه همکاريهاي صنعت گردشگري بين دو کشور، توسط طرف ايراني تهيه تا براي بررسي هاي بيشتر به گرجستان ارايه شود.
نشست بين المللي ˈراه ابريشمˈ با هدف توسعه همکاري هاي فرهنگي و اجتماعي بين کشورهاي عضو راه ابريشم با حضور معاون رييس جمهوري و رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري روز پنجشنبه در باکو آغاز به کار کرد.
اين نشست روزهاي 16 و 17 شهريورماه با حضور ˈطالب ريفاييˈ دبير کل سازمان جهاني گردشگري برگزار مي شود و وزيران و نمايندگاني از 22 کشور عضو راه ابريشم در آن شرکت دارند.
انتهای پیام/