«تراب محمدي»، افزود: علاوه بر اين مسووليت يکي از مهمترين کميتههاي همايش مذکور يعني اطلاعرساني، انتشارات، هماهنگي و تبليغات به عهده اداره کل ميراث فرهنگي استان آذربايجان شرقي بوده است.
وي با اشاره به حضور بيش از 3 هزار نفر از خيرين آذربايجان شرقي و کشور در اين همايش خاطرنشان کرد: حدود 20 نفر از اين خيرين در حوزه ميراث فرهنگي فعاليت دارند که در سال گذشته حدود يک ميليارد تومان در شهرستانهاي استان آذربايجان شرقي و 500 ميليون تومان در شهر تبريز از اين منبع براي مرمت آثار تاريخي استفاده شده است.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي با اشاره به اين که اين استان جزو معدود استانهايي است که با نهاد خيرين ميراث فرهنگي همکاري دارد تصريح کرد: با توجه به نقش همکاري مردم با نظام و دولت که در ارتباط مستقيم با يکديگر هستند، لازم است مردم را در بطن کارها قرار داده و آنها را در همياري با دولت و سازمانها براي بازسازي مناطق زلزلهزده و آثار تاريخي تشويق کنيم.
همچنين محمدي در بازديد از نمايشگاه عکس مناطق زلزلهزده که در حاشيه اين همايش برگزار شد، گفت: پخش کليپهاي مناطق زلزلهزده، پخش ويژهنامه همايش، پخش کليپي در راستاي اميدبخشي به زلزلهزدگان و چاپ بنر از جمله فعاليتهاي ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي در اين همايش بوده است.
/122
انتهای پیام/