وي ضمن قدرداني از نماينده مردم کليبر و خداآفرين در مجلس براي تلاش در راستاي تامين اعتبار و ايجاد اين جاده، خاطرنشان کرد: توسعه جادهها همواره نتايج اثرگذار و مستقيمي بر حوزه گردشگري يک منطقه داشته است.
محمدي تصريح کرد: اقدامات مناسبي در منطقه ارسباران توسط سازمان ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان و با همکاري و مشارکت سرمايهگذاران در حال تحقق است که از مهمترين آنها ميتوان تلهکابين کليبر و تاسيسات آب گرم آبش احمد و متعلق را نام برد.
عضو شوراي مشورتي گردشگري کشور، شهرستانهاي کليبر و خداآفرين را در يک محور گردشگري دانست که يکديگر را به خوبي همپوشاني مي کنند و افزود: ارسباران داراي جاذبههاي متعدد و متنوعي است که آن را در دنيا بينظير کرده است.
اين مقام مسوول تاکيد کرد: همانطور که از بيانات رهبر معظم انقلاب در مورد استان با عنوان «آذربايجان سر ايران است» الهام گرفتهايم بايد از سخنان ايشان مبني بر تبديل حادثه تلخ زلزله به سکوي پرش اين منطقه استفاده کرده و آن را سرلوحهاي براي رشد و توسعه ارسباران قرار دهيم.
محمدي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به موزه باستانشناسي خداآفرين، آثار نگهداري شده در آن را بسيار نفيس توصيف کرد و يادآور شد: شهرستانهاي ديگري با اولويت بيشتر براي راهاندازي موزه در استان وجود داشتند اما با توجه به قابليتهاي بالاي خداآفرين اين موزه در سريعترين زمان ممکن و با مديريت مشارکتي در اين شهرستان راهاندازي شد.
مديرکل ميراثفرهنگي استان با اشاره به پيشرفت خوب فاز نخست اين موزه، آن را نيازمند توسعه و گسترش از طريق افزايش آثار نگهداري شده در آن از محل کاوشها عنوان کرد.
/117
انتهای پیام/