جشنواره غذاهاي کره‏اي در تهران برگزار شد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، در اين جشنواره که به مناسبت پنجاهمين سالگرد برقراري روابط ديپلماتيک بين جمهوري کره و جمهوري اسلامي ايران، در سفارت جمهوري کره برگزار شد، سه تن از متخصصان آشپزي کره‌اي از جمله خانم دکتر «سوک جا يونکه»، رئيس موسسه غذاهاي سنتي و رئيس انجمن استادان آشپزي کره جنوبي، حضور داشتند.

همچنين 13 نوع از غذاهاي سنتي کره‌اي شامل بي بيم باب(برنج مخلوط شده با سبزيجات و گوشت گوساله) و جابچه (غذايي از سبزيجات و نودِل تهيه شده از نشاسته) به حضار معرفي شد.

با توجه به اين که غذاي کره‏اي يکي از ظرفيت‏هاي فرهنگي ـ گردشگري اين کشور است، نمايش ماکت‏ 9 غذاي سنتي کره‏اي در اين جشنواره از جمله «بوسام کيمچي»(يک نوع از انواع کيمچي که مواد اصلي آن در برگ کاهو پيچانده مي‌شود)، «هه مول پاجان»(يک نوع کوکو که از مواد دريايي تهيه مي‏شود) و «شين ساللو»(غذاي سنتي تهيه شده از گوشت، ماهي و سبزيجات در ظرف خاص) فرصتي را فراهم کرد تا مهمانان با چهره واقعي غذاهاي سنتي کره‏اي آشنا شوند.

نحوه تهيه بولگوگي(نوعي کباب کره‌اي) و «کيمچي» نيز به صورت زنده به حضار آموزش داده شد.

در اين جشنواره کيک پنجاهمين سالگرد برقراري روابط ديپلماتيک ايران و کره جنوبي از سوي سفير اين کشور و معاون آسيا و اقيانوسيه وزير امور خارجه کشورمان بريده شد.
ب/120



انتهای پیام/

کد خبر 1391071837