غذاهاي ايران، گردشگران استراليايي را به خود جلب  کرد

عضو انجمن راهنمايان گردشگري ايران، با بيان اين خبر به ميراث آريا(chtn)، گفت: اين گردشگران که در حال تحقيق درباره غذاهاي کشورهاي خاورميانه‌اند، طي 15 روز از شهرهاي تهران، رشت، رامسر، چالوس، تهران، کاشان، اصفهان، ميبد، يزد، مهريز، بوانات، شيراز، اوز، بندرعباس و قشم عبور کرده‏اند و حتي يک وعده غذاي تکراري نخورده‏اند.

«آرش نورآقايي» که راهنماي اين گروه است، تصريح کرد: اين گروه هنوز با تنوع غذايي شرق و غرب کشور از جمله استان‏هاي آذربايجان شرقي و غربي، سيستان و بلوچستان، ايلام، کردستان و ... آشنا نشده‏اند ولي هم از تمام غذاها لذت برده‌اند و هم در هر وعده، غذايي جديد را تجربه کرده‌اند.

رئيس انجمن صنفي راهنمايان گردشگري تهران، با اشاره به وجود انواع نوشيدني‌ها و چاشني‏ها، شيريني‌ها و ترشي‏ها در کنار غذاهاي ايراني يادآور شد: اين تجربه نشان‌دهنده ظرفيت بالاي غذاهاي ايران است.
ب/120

انتهای پیام/

کد خبر 139107257