«آرش نورآقايي» که راهنماي اين گروه است، تصريح کرد: اين گروه هنوز با تنوع غذايي شرق و غرب کشور از جمله استانهاي آذربايجان شرقي و غربي، سيستان و بلوچستان، ايلام، کردستان و ... آشنا نشدهاند ولي هم از تمام غذاها لذت بردهاند و هم در هر وعده، غذايي جديد را تجربه کردهاند.
رئيس انجمن صنفي راهنمايان گردشگري تهران، با اشاره به وجود انواع نوشيدنيها و چاشنيها، شيرينيها و ترشيها در کنار غذاهاي ايراني يادآور شد: اين تجربه نشاندهنده ظرفيت بالاي غذاهاي ايران است.
ب/120
انتهای پیام/