وي اظهار کرد: مرمت اضطراري ابنيه تاريخي زنجان که هرسال با تخصيص اعتبار به صورت آزادانه انتخاب و اجرا مي شود با ابلاغ 250 ميليون ريال از منابع استاني، از جمله اين هشت پروژه محسوب ميشود.
ارجمند اشاره کرد: مرمت اضطراري ابنيه تاريخي شهرستان ماهنشان با تخصيص 200 ميليون ريال و تکميل فاز نهايي و پايان راسته عبدالعلي بيگ بازار زنجان با ابلاغ 500 ميليون ريال از محل اعتبارات منابع استاني از ديگر پروژهها محسوب ميشود.
وي مرمت حمام تاريخي خويين رااز ديگر پروژهها عنوان کرد و افزود: تا کنون فاز اول اين بناي متعلق به دوره قاجار با اعتبارات سال 90 به پايان رسيده است و عمليات اجرايي فاز دوم با تخصيص 340 ميليون ريال امسال و فاز سوم نيز در سال 92 آغاز و اجرا ميشود.
ارجمند يادآورشد: مرمت کاروانسراي نيکپي متعلق به دوره صفوي با تخصيص 500 ميليون ريال اعتبار در دو فاز در دستور کار اين اداره کل قرار دارد.
مسئول دفتر فني ميراث فرهنگي، با بيان اينکه اين اداره کل برنامه هاي بسياري براي ساماندهي و بهره برداري از اين کاروانسرا در دستور کار دارد، اجراي فاز نخست مرمت آن را با اعتبارات سال جاري و فاز دوم را در سال آينده امکان پذير خواند.
وي خاطرنشان کرد: هم اکنون برنامه تثبيت و مرمت کاروانسرا در دستور کار قرار دارد و پس از اين مرحله استحکامبخشي و بدنهسازي لازم اجرا خواهد شد.
ارجمند ادامه مرمت بدنه بخش تاريخي خيابان امام خميني(ره) زنجان را از ديگر پروژههاي سال جاري عنوان کرد و مرمت سردر مسجد جامع و دو مغازه شرقي و دو مغازه غربي را باتخصيص 400ميليون ريال اعتبار در دستور کار اين اداره کل برشمرد.
مسئول دفتر فني ميراث فرهنگي گفت: احداث سرويس بهداشتي در مسير شهرستان ماهنشان از جمله پروژههاي کوچکي است که اين اداره کل با تخصيص 30 ميليون ريال در برنامه کاري امسال خود قرار داده است.
به گفته ارجمند تاکنون فقط 22 درصد از اعتبار 10 ميليارد ريالي اختصاصيافته به اين بخش، ابلاغ و تخصيص پيدا کرده است.
وي زمان بهرهبرداري از اين هشت پروژه را پايان سال عنوان کرد و ميزان پيشرفت آن را منوط به مساعد بودن شرايط جوي اين استان دانست.
ص/124
انتهای پیام/