وي افزود: کشورهاي اسلامي ميتوانند با افزايش توان علمي و اعتماد به نفس نسبت به داشتههاي علمي و پزشکي خود، به سوي کاهش آلام بشريت و بدل شدن به قطب گردشگري سلامت گام بردارند.
عبدالحسيني با بيان اينکه گردشگري سلامت مبحثي ريشهاي است که مورد تاکيد رهبر معظم انقلاب قرار دارد و ايشان در راس رهنمودهاي خود بر اتحاد و يکپارچگي تاکيد داشتهاند، خاطرنشان کرد: اين کنفرانس و مشارکت ملل اسلامي بايد به دور از هرگونه گرايشات سياسي باشد تا بتوان اتحاد را در حوزه سلامت و درمان ميان کشورهاي اسلامي ايجاد کرد.
مديرعامل بيمارستان فوق تخصص رضوي ادامه داد: وجه تمايز سومين کنفرانس گردشگري سلامت در مقايسه با دورههاي گذشته اين کنفرانس را استقبال بينظير کشورهاي اسلامي دانست و اظهار اميدواري کرد که اين کنفرانس دستاوردهاي خوبي در حوزه اجرايي سلامت و درمان کشورهاي اسلامي داشته باشد.
وي گفت: برگزاري 70 کنگره بينالمللي علمي در بيمارستان فوق تخصص رضوي برگ زريني از افتخارات اين بيمارستان محسوب ميشود.
عبدالحسيني افزود: اين بيمارستان در راس اهداف خود اتحاد و توسعه بخش علمي و پزشکي جهان اسلام را داشته و بر همين مبنا در مسير فعاليتهاي خود نگاه ويژهاي به برگزاري کنفرانسها و کنگرههاي بينالمللي با حضور ملل مختلف و سعي در تجميع و اتحاد و توسعه آنان دارد.
مديرعامل بيمارستان فوق تخصص رضوي تصريح کرد: راهاندازي مدرسه جراحي فوق تخصص قلب يکي از دستاوردهاي مهم برگزاري کنگرههاي بينالمللي در اين بيمارستان بود که امروز الگويي براي ارتقاي سلامت قلب و توسعه پزشکي در بسياري از کشورها محسوب ميشود.
الف/117
انتهای پیام/