راه‌اندازي موزه بصيرت و ميثاق امت با ولايت و تدوين منشور ملي بصيرت در دهه فجر امسال

به گزارش ميراث آريا (chtn)، دکتر «محمدشريف ملک‌زاده» با بيان اين مطلب معاون ميراث فرهنگي و مديرکل موزه‌هاي کشور را در اين رابطه موظف کرد و گفت: موزه بصيرت و ميثاق امت با ولايت بر اساس منشور ملي بصيرت که بر گرفته از مفاهيم و معاني رهنمودهاي ارزشمند مقام معظم رهبري پيرامون وقايع 9 دي سال 88 است راه‌اندازي مي‌شود.

معاون رئيس‌جمهور با تاکيد بر پژوهش و تحقيق وسيع در اين رابطه خاطرنشان کرد: منشور ملي بصيرت نيز بر اساس فرمايشات راهگشاي مقام معظم رهبري بايد تدوين شود.

وي افزود: اميدواريم سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در سرفصل فعاليت‌هاي خود علاوه بر فعاليت‌هاي جاري، در حوزه پژوهش تاريخ ملت ايران نيز فعاليت داشته باشد.

دکتر ملک‌زاده همچنين راه‌اندازي موزه اسناد و مدارک تاريخي را بسيار مهم خواند و بيان کرد: «موزه» اتفاقات گذشته را به تصوير مي‌کشد و نيز نشان‌دهنده آينده است.

وي ادامه داد: عزتي که ملت ايران در حال حاضر دارند بايد به ثبت جهاني برسد و بسيار ارزشمند است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به حماسه بزرگ 9 دي خاطرنشان کرد: روز 9 دي، روز بصيرت و ميثاق امت با ولايت را پاس مي‌داريم و بار ديگر با مقام معظم رهبري پيمان مي‌بنديم که حافظ رهنمودهاي ايشان بمانيم.

دکتر ملک‌زاده ادامه داد: اين موزه بيانگر و راهنماي شيوه زندگي گذشتگان در اين مجموعه است و واقعيت‌ها را به طور ملموس به ما نشان مي‌دهد.

دکتر ملک‌زاده با تاکيد بر لزوم فعاليت‌هاي پژوهشي در موزه‌هاي کشور ادامه داد: يکي از کارهايي که تاکنون در موزه‌هاي ما کمتر به آن توجه شده فعاليت‌هاي پژوهشي است که بايد از اين پس يکي از ارکان موزه‌ها، پژوهش‌محوري باشد.

معاون رئيس‌جمهور افزود: بر همين اساس پژوهشگاه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بايد پژوهشکده‌اي را با عنوان بررسي و تحقيقات موزه‌اي ايجاد کند.

دکتر ملک‌زاده همچنين در رابطه با رويکردهاي فرهنگي و اقتصادي در موزه‌هاي کشور گفت: تمام موزه‌هاي کشور بايد در حوزه‌هاي فرهنگي و اقتصادي نيز رويکردي مشخص و مناسب داشته و آماده بازديد گردشگران داخلي و خارجي باشند.

اين مقام مسوول تاکيد کرد: بدون تحقيق و پژوهش وجود آثار تاريخي در موزه‌ها ارزشي ندارند و ارزش‌ها و دستاوردهاي معنوي جمهوري اسلامي بايد با پژوهش‌هاي مختلف در اختيار گردشگران قرار گيرد.

به گزارش ميراث آريا، در پايان اين مراسم 5 تن از دست‌اندرکاران و مسوولان موزه‌هاي مجموعه سعدآباد با حضور رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مورد قدرداني قرار گرفتند.
/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391100925