انتقال ارزش‏هاي انقلاب اسلامي به نسل‏هاي آينده با ثبت مکان رخدادهاي انقلاب

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، «مسعود علويان صدر»، پيش از ظهر امروز با بيان اين مطلب در هشتمين همايش شوراي سياست گذاري ثبت آثار و مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي که در سالن اجتماعات صنعت و معدن در محل نمايشگاه بين المللي تهران برگزار شد با اشاره به وجود تعداد زيادي از مکان رخدادهاي مرتبط با انقلاب اسلامي در تهران و ساير شهرهاي کشورمان افزود: حفظ اين مکان رخدادها و حراست و پاسداري از آنها يک وظيفه همگاني است.

وي با اشاره به ماموريت‏ها و وظايف سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اضافه کرد: مهم ترين رسالت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور ، حفظ و پاسداري از حوزه‏هاي فرهنگي است که ثبت و حراست از مکان رخدادهاي مرتبط با انقلاب اسلامي يکي از مهم‏ترين رسالت‏هاي اين سازمان در حوزه فرهنگ است.

«علويان صدر» در ادامه با اشاره به ثبت مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي يادآور شد: موضوع ثبت مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي، يک نگرش جديد در حوزه ثبت آثار است چراکه معتقديم مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي يادگارهاي ارزشمندي است که ميراث گران بهاي انقلاب اسلامي را به ما يادآوري مي‏کند.

معاون ميراث فرهنگي کشور با بيان اين که قلب تپنده هر فرهنگي، مردمي هستند که آن فرهنگ را به وجود آورده‏اند افزود: هميشه و در هر زمان که مردم با مفاهيم ارزشي پيوند خورده‏اند ، فرهنگ و ميراث گران بهايي را از خود به جاي گذاشته‏اند که در طول تاريخ تاثيرگذار بوده است.

وي در ادامه با بيان اينکه مکان رويداد و مردم ارتباط تنگاتنگي با يکديگر دارند اظهار داشت: تاثيرگذاري انسان بر مکان و مکان بر انسان، بر هيچ کس پوشيده نيست خصوصا اين موضوع در حوزه‏هايي که مرتبط با فرهنگ ايثار، شهادت، شهامت و شجاعت است آشکاري بيشتري مي‏يابد.

وي با بيان اين که حفظ ، حراست و همچنين يادآوري مکان رخدادها در قران کريم نيز مورد تاکيد قرار گرفته است افزود: به عنوان مثال محل قربانگاه حضرت اسماعيل (ع)، در کنار ايثار و فداکاري پدرانه حضرت ابراهيم (ع)، به عنوان يک موضوع مهم در قران کريم مورد توجه قرار گرفته است.

«علويان صدر» اضافه کرد: ثبت و يادآوري مکان رخدادهاي مرتبط با انقلاب اسلامي در حقيقت يادآوري اصالت تاريخي ملت ايران است که با فرهنگ انقلابي ما عجين شده است.

وي در ادامه صحبت هاي خود با اشاره به ايثارگري‏ها و از خودگذشتگي‏هاي ايثارگران و مجاهدان انقلاب اسلامي ايران اضافه کرد: کمترين کاري که مي توانيم به منظور اداي دين به جهاد و ايثارگري‏هاي شهيدان انقلاب اسلامي داشته باشيم، ثبت مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي است.

معاون ميراث فرهنگي کشور همچنين با اشاره به برگزاري جشنواره ملي صداي عشاير و رونمايي از لوح ثبت ملي کوچ عشاير خاطر نشان کرد: به نوبه خودم از برگزاري اين جشنواره بزرگ قدرداني و تشکر مي‏کنم.

به گزارش ميراث آريا، هشتمين همايش شوراي سياست گذاري ثبت آثار تاريخي و مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي از 16 تا 18 بهمن جاري به مدت 3 روز برگزار خواهد مي‏شود.
108/الف

انتهای پیام/

کد خبر 1391111614