وي با بيان اينکه جشنواره ملي صداي عشاير در حقيقت جشنواره صداقت ، عطوفت، مهرباني و محبت است يادآور شد: اين جشنواره نشان داد که جامعه عشايري کشور داراي ظرفيتها و توانمنديهاي ويژه اي هستند که بايد به اين توانمنديها بيش از پيش توجه کرد .
وي با قدرداني از تمامي مديران دستگاههاي مختلف فعال در برگزاري اين جشنواره افزود: برگزاري اين جشنواره باعث شد تا نشاط و شادابي در تهران بزرگ مشاهد شود کمااينکه بعد از پايان اين جشنواره بزرگ و بازگشت عشاير به شهرهاي خود يک احساس دلتنگي به مديران و دست اندرکاران برگزاري اين جشنواره دست داد و همه از بازگشت عشاير و به پايان رسيدن اين جشنواره ناراحت شدند .
معاون رئيس جمهور در ادامه با بيان اينکه تمامي دستگاههاي مرتبط با برگزاري اين جشنواره زحمات فراواني کشيدند گفت: اين جشنواره بزرگ نبايد به نام شخص يا سازمان خاصي ثبت شود چراکه تمامي سازمان ها و مديران مرتبط در برگزاري اين جشنواره زحمت کشيدند .
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در بخش ديگري از صحبتهاي خود با اشاره به سادگي و بي آلايش بودن عشاير يادآور شد: لطف خدا ، همت مديران و شفافيتي که در ظاهر و باطن عشاير وجود دارد باعث شد که اين جشنواره به نحو مطلوبي برگزار شود و من برگزاري موفقيت آميز اين جشنواره را لطف خداوند و عنايت حضرت وليعصر(عج) مي دانم .
وي با اشاره به تقارن برگزاري اين جشنواره با دهه مبارک فجر و برگزاري جشن سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي يادآور شد: برگزاري اين جشنواره باعث شد که شادي و نشاط مردم در سي و چهارمين جشن پيروزي انقلاب اسلامي افزايش يابد.
وي همچنين به حضور عشاير در مراسم راهپيمايي 22 بهمن اشاره کرد و افزود: در روز راهپيمايي 22بهمن تعدادي از عشاير غيور کشورمان دوشادوش ساير مردم در اين مراسم شرکت کردند ضمن اينکه گروههاي هنري عشايري نيز با اجراي موسيقي هاي محلي و اجراي برنامه هاي شاد هنري باعث افزايش شادي و نشاط در بين مردم در روز 22 بهمن شدند.
دکتر ملک زاده در ادامه صحبتهاي خود با اشاره به تاکيدات مقام معظم رهبري درخصوص توجه هرچه بيشتر به جامعه عشايري اظهار داشت: تاکيدات معظم له مسئوليت ما را درخصوص خدمات رساني به جامعه عشايري سنگين تر مي کند بنابراين بايد از تمامي ظرفيتها براي خدمت رساني به جامعه عشايري استفاده کرد و از هيچ تلاشي براي رفع مشکلات عشاير فروگذار نبود.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري يادآور شد: پايبندي عشاير به ارزشهاي انقلاب، آرمانهاي نظام و مقام معظم رهبري از اهميت بالايي برخوردار است و تمامي عشاير تحت زعامت رهبر معظم انقلاب اسلامي در خدمت نظام و ارزشهاي والاي انقلاب اسلامي هستند .
معاون رئيس جمهور در بخش ديگري از صحبتهاي خود با تاکيد بر تلاش و خدمت همه جانبه به اقشار مختلف خصوصاً جامعه عشايري کشور تصريح کرد: اين خدمت رساني ها به دور از مسائل سياسي و خط بازيهاي جناحي بايد باشد و تنها هدف از اين تلاشها خدمت همه جانبه به اقشار مختلف کشور است .
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري همچنين با اشاره به برگزاري همايش رونمايي از لوح ثبت ملي مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي که عصر امروز در سالن همايش هاي صدا وسيماي جمهوري اسلامي ايران برگزار مي شود از تلاشهاي دست اندرکاران ثبت ملي مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي قدرداني کرد .
وي با تاکيد بر انتقال ارزشهاي انقلاب اسلامي به نسل نوجوان و جوان کشور يادآور شد: انتقال اين ارزش ها به نسلهاي بعدي انقلاب از اهميت ويژه اي برخوردار است و نوجوانان و جوانان کشور بايد با اتفاقات و رويدادهاي مهم انقلاب اسلامي آشنا شوند .
وي خاطرنشان کرد: به عنوان مثال مکان سخنراني حضرت امام خميني(ره) در 12 بهمن 1357 در بهشت زهراي تهران از اهميت ويژه اي برخوردار است و ثبت ملي اين مکان رخداد مي تواند باعث آشنايي هرچه بيشتر نوجوانان و جوانان با اين مکان رخداد مهم و سخنراني تاريخي و ارزشمند معمار کبير انقلاب اسلامي شود .
وي در پايان صحبتهاي خود با اشاره به سخنراني روز گذشته مقام معظم رهبري در جمع مردم تبريز خاطرنشان کرد: به مديران معاونت ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري پيشنهاد مي دهم قيام تاريخي مردم تبريز نيز ثبت ملي شود .
دکتر ملک زاده خاطرنشان کرد: براي ثبت جهاني مکان رخدادها و رويدادهاي مهم انقلاب اسلامي نيز بايد برنامه ريزي هاي مناسبي در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري هرچه سريعتر انجام شود .
/108
انتهای پیام/