شناسايي 30 بناي تاريخي براي تبديل به خانه صنايع دستي

«کامران سبزميداني» در گفت و گو با ميراث آريا(CHTN) اظهار داشت: اين مهم به دنبال دستور دکتر «محمدشريف ملک زاده» معاون رئيس جمهوري و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور در دستور کار قرار گرفته است.

وي با بيان اين که طي هماهنگي هاي انجام گرفته با دفتر حفظ و احياي بناها، بافت‌ها و محوطه‌هاي تاريخي کشور درصدد بهره برداري از بناهاي تاريخي با کاربري خانه صنايع دستي هستيم، افزود: در فاز نخست از اين طرح حدود 30 بناي تاريخي براي تبديل به خانه صنايع دستي شناسايي شده است.

سبز ميداني با اشاره به بررسي و شناسايي بناهاي تاريخي با همکاري مديران کل ميراث فرهنگي استان ها، خاطرنشان کرد: از جمله استان هايي که پس از اجراي اين طرح صاحب خانه صنايع دستي مي شوند مي توان به آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، بوشهر، اردبيل، ايلام، اصفهان و ... اشاره کرد.

سرپرست اداره کل آموزش و حمايت از توليد و بازرگاني داخلي معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي کشور با بيان اينکه شيوه نامه طرح مذکور در حال تدوين است، خاطرنشان کرد: روند واگذاري بناهاي تاريخي به تعاوني هاي صنايع دستي، اتحاديه هاي صنايع دستي، هنرمندان و صنعتگران فعال در صنايع دستي اعلام خواهد شد.
/117


انتهای پیام/

کد خبر 1391122114