معرفي جاذبه هاي روستاهاي کشور با همکاري وزارت فناوري و اطلاعات

به گزارش ميراث آريا(chtn)، معاون گردشگري کشور با اعلام اين خبر در نشست چند جانبه تبادل تفاهمنامه روستاهاي هدف گردشگري گفت: اين تفاهمنامه در راستاي ايجاد هم افزايي براي توسعه‌ مناطق روستايي، ايجاد مراکز اقامتي و پذيرايي، معرفي ظرفيت‌ها، ايجاد راه‌هاي ارتباطي مناسب و اشتغال براي جوانان روستايي منعقد شده است.

«منوچهر جهانيان» افزود: ايجاد مراکز اقامتي و پذيرايي، راه ارتباطي مناسب، اشتغالزايي براي روستاييان و جلوگيري از مهاجرت آنها به شهرها و استفاده از ظرفيت هاي مناطق روستايي براي توسعه اين مناطق از جمله دلايل انعقاد اين تفاهمنامه است.

وي در رابطه با چگونگي انتخاب 120 روستاي هدف گردشگري نيز بيان داشت: معيارهاي مختلفي از طريق کارگروه گردشگري استان ها مطرح شد و در نهايت 120 روستا به تاييد اين کارگروه رسيد .

اين مقام مسوول با اشاره به وظايف ارگان هاي مختلف در رابطه با توسعه زيرساخت هاي روستاهاي گردشگري اظهار داشت: بنابر برنامه هاي صورت گرفته اميدواريم در مدت 2 سال ( پايان سال 93) تمام تعهدات ارگان هاي ذيرربط در رابطه با اين روستاها محقق شود.

معاون گردشگري کشور با اشاره به آماده شدن اطلاعات گردشگري هزار و 100 روستاي گردشگري براي ارائه به هيات دولت بيان کرد: هزار و 100 روستاي گردشگري از ميان 37هزار و 900 روستا در 31 استان کشور پس از بررسي هاي مکرر در سطوح شهرستاني، استاني و ملي به تأييد کارگروه گردشگري استان‌ها رسيده تا اقدامات مطالعاتي و ايجاد تاسيسات زيربنايي آنها آغاز شود.

وي همچنين از تدوين استانداردهاي اقامتگاههاي بوم گردي و طبيعت گردي خبر داد و گفت: دستورالعمل و استاندارد احداث اقامتگاه هاي بوم گردي از سوي کميته طبيعت گردي هفته گذشته تدوين و به استان ها ابلاغ شد و تا هفته جاري نيز استانداردهاي اقامتگاه هاي (مسافر کاشانه) روستايي نيز تکميل و به استان ها ابلاغ خواهد شد.
/120/الف

انتهای پیام/

کد خبر 1391122217