در نشست مشترک سرکنسولگري قزاقستان در گرگان و هيات همراه با مديرکل و مسئولين ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان، بر تبادلات فرهنگي و گردشگري استان گلستان و استان هاي همجوار درکشور همسايه - قزاقستان تاکيد شد.
به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي و امور فرهنگي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان، اونتالاب اونال بايوف، سرکنسول قزاقستان درگرگان، ضمن ابراز خرسندي از حضور دراين استان گفت: با توجه به حضور اقوام قزاق دراين استان و ظرفيت هاي فرهنگي مشترک بين اين استان وکشور قزاقستان، و همچنين وجود قابليت هاي گردشگري و جاذبه هاي متنوع دراستان گلستان، افزايش تبادلات فرهنگي .گردشگري بين گلستان و استان هاي همجوار درکشور قزاقستان ضروري است و موجبات توسعه صنعت گردشگري را فراهم خواهد آورد.
وي با اشاره به تفاهم نامه پيشين استان گلستان با کشور قزاقستان درخصوص اجراي پروژه هاي علمي و تحقيقاتي مشترک و تبادل اسناد و کتب و روابط تنگاتنگ در اجراي نمايشگاه هاي مشترک و همچنين توسعه گردشگري سلامت و ورزشي تاکيد کرد و افزود: ايجاد مراکز فرهنگي در دوکشور موجبات تبادلات فرهنگي را فراهم مي آورد.
مدير کل ميراث فرهنگي گلستان نيز دراين ديدار از برقراري ارتباط با کشور همسايه قزاقستان ابراز خشنودي کرد و گفت: استان گلستان داراي ارزشهاي فرهنگي و گردشگري ارزشمندي است و اقوام مختلفي دراين استان با تنوع صنايع دستي و آثار هنري زندگي ميکنند.
قربان عباسي با اشاره به برپايي هرساله جشنواره فرهنگ اقوام ايران زمين دراين استان و حضور هنرمندان و صنعتگران قزاق دراين جشنواره ادامه داد: اين جشنواره موجبات معرفي صنايع دستي و آداب و رسوم و سنت هاي اين قوم را فراهم مي آورد.
وي از حضور اين قوم دراستان گلستان به عنوان مزيت خوب در برقراري ارتباط فرهنگي و گردشگري ياد کرد و افزود: بستر مناسبي در دو کشور براي توسعه توريست ورزشي و سلامت و همچنين معرفي جاذبه هاي فرهنگي و صنايع دستي وجود دارد که مي توان با روان سازي تفاهم نامه پيشين نسبت به اجرايي نمودن آن اقدام کرد.
عباسي درادامه خاطر نشان کرد: درراستاي اجرايي نمودن توريست ورزشي، با بيمارستان تخصصي کردکوي و دانشگاه علوم پزشکي گلستان در خصوص گردشگري سلامت تفاهم نامه امضا کرده ايم و اين قابليت دراستان وجود دارد که در بحث گردشگري سلامت فعال شويم.
وي همچنين به فراهم بودن زمينه هاي سرمايه گذاري دراين استان اشاره داشت و اذعان داشت: 30 منطقه نمونه گردشگري مصوب دولت دراين استان وجود دارد که براي سرمايه گذاري سرمايه گذاران داخلي و خارجي آماده است و سرمايه گذاران از کشور قزاقستان مي توانند با بهره مندي از تخفيفات ويژه در بحث شهرداري ها و ارائه خدمات آب ، برق و گاز، نسبت به احداث هتل، متل، رستوران و مجتمع اقامتي پذيرايي و تفريحي توريستي و... اقدام کنند.
عباسي درپايان اظهار اميدواري کرد با فراهم سازي زمينه هاي توسعه تبادلات فرهنگي و گردشگري دراستان گلستان و استان هاي همجوار درکشور قزاقستان، شاهد توسعه صنعت گردشگري و همچنين درآمدزايي دراين مناطق باشيم و شمار گردشگران خارجي افزايش يابد.
انتهای پیام/