راه اندازی موزه طب در کرمان

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان از راه اندازی موزه تاریخ طب خبر داد و گفت: برای نخستین بار موزه تاریخ طب با همکاری و تجهیز دانشکده علوم پزشکی استان طی دو هفته آینده راه اندازی می شود.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور،حسین شمس الدینی، مدیر کل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با ابراز خرسندی از پیشرفت چشمگیر پروژه های سازمان گفت: خوشبختانه طی چند سال اخیر در بخش گردشگری استان کرمان شاهد تحولات عمده ای بودیم به نحوی که توانستیم با استفاده از ظرفیت های تاریخی و گردشگری آن حدود 70 درصد افزایش گردشگر را ثبت کنیم.

وی در ادامه افزود: استان کرمان به لحاظ طبیعی و تاریخی دارای جذابیت های ویژه ای است به همین خاطر در تمام فصول گرم و سرد سال قابلیت جذب گردشگر را دارد به نحوی که اقبال عمومی گردشگران به بخش های ناشناخته استان طی ماه های اخیر بیشتر بوده است.

شمس الدینی درباره اقدامات چند ماهه اخیر این اداره گفت: در بخش گردشگری جشنواره ملی گردشگری «لاله زار» را در خرداد ماه امسال برگزار کردیم که با استقبال خوب مردم رو به رو شد و کمک شایانی به ظرفیت های گردشگری استان کرد ضمن اینکه در بخش سرمایه گذاری نیز پروژه های خوبی که از ابتدای دولت نهم شروع شده بود طی چند ماه اخیر به بهره برداری رسید.

وی درباره مراکز اقامتی استان بیان کرد: با پیگیری برنامه های گسترده در حوزه گردشگری خوشبختانه توانستیم، هتلی سه ستاره را در شهرستان بم افتتاح کنیم. مجموعه گردشگری «پالیز» نیز با اعتباری بالغ بر 120میلیارد ریال در سه ماه گذشته به بهره برداری رسید البته فاز یک مجموعه «ماندگار» هم با اعتباری در حدود 110 میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

مدیر کل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان تصریح کرد: مراحل تکمیل 24 کمپ و مراکز گردشگری را در جای جای استان پیگیری شده است که بهره برداری از آنان نیز نزدیک است.

شمس الدینی درباره فعالیت های سازمان در بخش میراث فرهنگی اظهار کرد:  حدود 20 بنا و مجموعه تاریخی استان طی این مدت مرمت شده است. مجموعه «مشتاقیه» کرمان و دو موزه از جمله این بناهای مرمتی هستند.

وی افزود: موزه هنرهای معاصر نیز به تازگی مرمت شده است که ظرف دو هفته آینده با نمایش آثار استاد صوتی و استاد مودب افتتاح می شود.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان از راه اندازی موزه تاریخ طب خبر داد و گفت: برای نخستین بار موزه تاریخ طب با همکاری و تجهیز دانشکده علوم پزشکی استان طی دو هفته آینده راه اندازی می شود.

شمس الدینی تصریح کرد: حدود 50 هزار نفر از صنعتگران آموزش دیده اند ضمن اینکه بحث بیمه آنان نیز پیگیری شده که به بیمه شدن 20 هزار صنعتگر انجامیده است.

وی افزود: 400 غرفه در نمایشگاه صنایع دستی استان راه اندازی شد که بیش از یک میلیارد و دویست میلیون تومان فروش حاصل آن بوده است.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان بیان کرد: ماه گذشته نمایشگاه «نخ و نقش» را در سطح استان برگزار کردیم که طی آن پته های بی نظیر سطح کشور جمع آوری شد و به نمایش گذاشته شد.

شمس الدینی ادامه داد: همایش بین المللی باستان شناسی جیرفت نیز با توجه به اهمیت این بخش در اردیبهشت ماه برگزار شد که ماحصل آن به عنوان مقالات برگزیده در حال چاپ است.

وی تصریح کرد: کرمان بیشترین محوطه و تپه های باستانی را دارد که برای حفاظت از آن  44 پایگاه یگان حفاظت با 260 نفر نیروی حفاظتی مشغول به کار هستند ضمن اینکه 924 قطعه کشف شده است که  24 مورد آن مربوط به سه ماهه اخیر است.

انتهای پیام/

کد خبر 139205046