به گزارش میراث آریا(chtn) طی نشستی که در دفتر سرپرست اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری برگزار شد، نصرت اله سپهر اظهار داشت: با توجه به وجود 4000 اثر تاریخی در استان کرمانشاه و تپه های با ارزشی که در این استان قرار دارد نیاز است با دقت و توجه ویژه ای از آنها حفاظت کنیم.
وی تصریح کرد: اصلی ترین وظیفه میراث فرهنگی در قبال این آثار ابتدا حفاظت از آنها و پس از آن پژوهش و معرفی این آثار است ما اگر بتوانیم حفاظت از این آثار را داشته باشیم به بخش اعظمی از وظایف خود عمل کرده ایم.
سپهر یادآور شد: با توجه به اهمیت موضوع جلساتی در شهرستانهای قصر شیرین و کنگاور با دهیاریها برگزار گردید که در این جلسات آموزشهای لازم از طرف یگان حفاظت در جهت حفظ و نگهداری هر چه بهتر از آثار و تپه های تاریخی به دهیاریها داده شده است ،و این جلسات آموزشی در شهرستانهای سنقر و گیلانغرب نیز در حال برگزاری است.
وی در ادامه افزود:تشکیل جلسات در تمامی شهرستانها الزامی بوده و جزء دستور کار یگان حفاظت قرار گرفته است.
مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه در پایان بهایجاد شوک لازم در جامعه برای جلوگیری از تخریب آثار اشاره کرد و گفت: با معرفی آگاهانه این آثار به مردم از تخریب نا بجای آثار جلوگیری شود.
در ادامه این جلسه مباحث و مشکلات حقوقی و معاونت میراث فرهنگی مطرح شد که با توجه به اینکه 4000 اثر شناسایی شده و 2160 اثر به ثبت رسیده، ثبت سایر آثار جزء اولویت های حوزه میراث فرهنگی قرار گیرد.
انتهای پیام/