رجبعلی خسروآبادی در گفتگو با میراث آریا(chtn) افزود: در بازار عودلاجان پروژهای آغاز شده بود که باید به پایان میرسید، در این پروژه ساخت طاقهایی برای سقف طراحی شده که نمای بازار را به شکل سنتی درمیآورد.
خسروآبادی ادامه داد: مبنای ساخت این طاقها، نمونهای است که از گذشته در بازار عودلاجان وجود داشته، به طور کلی بهسازی این منطقه تاریخی در پروژهای که به دست مدیرکل سابق میراث فرهنگی استان تهران انجام خواهد شد، مدنظر است.
مدیرکل میراث فرهنگی تهران دلیل انتخاب فراهانی را برای پایان دادن به پروژه عودلاجان، صرفه جویی در وقت و هزینهها دانست و تصریح کرد: ما به دنبال مقصر نبودیم، این پروژه قرار بود در طول 18 ماه انجام شود که به دلیل تغییرات مدیریتی و برخی اتفاقات اینگونه نشد.
وی با اشاره به اینکه بهسازی بازار عولاجان قرار بود با همکاری کسبه، شهرداری و اداره میراث فرهنگی تهران اجرا شود، اظهار داشت: با تمام هزینههایی که میراث فرهنگی تهران متحمل شده بود پروژه نیمه تمام باقی ماند و این تاخیر نارضایتی کسبه را به همراه داشت.
خسروآبادی گفت: با توجه به وضعیت موجود هیچکس جز مدیرکل سابق میراث فرهنگی تهران که آغازکننده پروژه است و بیشترین آشنایی را با آن دارد نمی تواند برای به سرانجام رساندن بهسازی بازار عودلاجان مفید واقع شود.
مدیرکل میراث فرهنگی تهران یادآور شد: رضایت کسبه و نتیجه گرفتن از هزینههایی که اداره تهران برای این پروژه پرداخته مهمترین مسئله است.
وی اظهار داشت: موزه شهر، بخشی از پروژه بهسازی بازار عودلاجان است که به طور همزمان انجام میشود.
انتهای پیام/