به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، دکتر مرتضی رحمانی موحد عصر امروز در دومین نشست مدیران کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه مدل های قدیمی در توسعه سفر و گردشگری باید مورد بازبینی مجدد قرار گیرد گفت: در ایده جدید که به رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ارائه کرده ام در 30 استان کشور و در هر استان 3 شهر که دارای هفت قابلیت مهم گردشگری باشد شناسایی و در نوروز امسال، 90 مقصد جدید گردشگری تعریف و ایجاد خواهد شد.
وی با اشاره به روش هایی که در سال های گذشته مورد استفاده قرار می گرفت افزود: این روش ها قابل پذیرش نیست و به نظر می رسد باید مجددا مورد بررسی قرار گیرند وروش های تازه تری در این خصوص اتخاذ شود.
رحمانی موحد با اشاره به جاذبه های بی نظیر گردشگری در کشور اضافه کرد: خوشبختانه در گوشه و کنار کشورمان شاهد وجود هزاران جاذبه گردشگری هستیم که باید با شناسایی و معرفی این جاذبه ها به توسعه سفر و گردشگری کمک کنیم.
وی افزود: پس از شناسایی این 90 مقصد جدید گردشگری با همکاری صدا و سیما می توان در خصوص معرفی آن ها به گردشگران داخل و خارجی اقدام کرد.
معاون گردشگری کشور ادامه داد: خوشبختانه ازنظر فکر، اندیشه، هنر، تاریخ، فرهنگ و تمدن از جایگاه بسیار بالایی در بین کشورهای مختلف دنیا برخوردار هستیم و گردشگران سراسر دنیا برای سفر به ایران علاقه مند هستند.
رحمانی موحد افزود: دربرنامه ریزی های جدید برای توسعه و تقویت گردشگری داخلی و خارجی احیای کانون ملی هماهنگی گردشگری را در دستور کارداریم ضمن اینکه معتقدم برخی ازروش هایی که در گذشته مورد استفاده قرار می گرفت باید مورد تجدید نظر قرار گیرد و با روش های جدید تری به مدیریت حوزه گردشگری پرداخت.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در ادامه با اشاره به چارت سازمانی و تشکیلات این معاونت نیزگفت: با هدف ارائه خدمات بهتر به گردشگران و توسعه گردشگری تغییراتی را در چارت سازمانی معاونت گردشگری خواهیم داشت.
رحمانی موحد اضافه کرد: اعتقاد من بر این است که باید از تمام ظرفیت ها و دارائی های خود برای توسعه و تقویت صنعت گردشگری در کشور بهره بگیریم و یکی ازمهمترین دارائی های ما کانون بازنشستگان است که می توان با برنامه ریزی های جدید از تجربیات و اندوخته های علمی آنان برای آینده بهتر بهره گرفت.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در توسعه صنعت گردشگری ادامه داد: در این میان راهنمایان نقش بسیار مهمی دارند چراکه جاذبه های گردشگری و فرهنگی، تاریخ و تمدن ایران زمین توسط راهنمایان تور به گردشگران خارجی معرفی می شود.
وی گفت: یکی از برنامه های مهمی را که در دستور کار قرار داریم ارتقاء سطح آموزشی نیروهای انسانی شاغل در صنعت گردشگری از جمله راهنمایان تور است.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه در نوروز 93 باید کیفیت و کمیت خدمات رسانی به گردشگران داخلی و خارجی تفاوت محسوسی با سال های گذشته داشته باشد افزود: همه باید از همین حالا خود را برای خدمت رسانی به گردشگران داخلی و خارجی در نوروز 93 آماده کنیم.
وی با بیان اینکه در نوروز و همزمان با فرا رسیدن سال نو شور و نشاط و تحرک بسیار زیادی در مردم برای سفر ایجاد می شود افزود: هنر ما این است که بتوانیم این شور و نشاط و تحرک را مدیریت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: باید به طوری برنامه ریزی کنیم که در پایان تعطیلات نوروز و اتمام سفرهای نوروزی شاهد یک بازده مناسب فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در میان جامعه باشیم.
رحمانی موحد خاطر نشان کرد: خدمت رسانی در صنعت گردشگری یک کار ارزشمند و نشاط آفرین است که توسعه این صنعت می تواند توسعه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را به دنبال داشته باشد.
در این نشست تعدادی از مدیران کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ها به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.
/108
انتهای پیام/