به گزارش مركز روابط عمومي واطلاع رساني سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري مسعود سلطاني فردر شوراي اداري بستك افزود: اين كه خدمتگذاران مردم تلاش مي كنند كه اقدامات بيشتري انجام دهند و امكانات بيشتري را به این مناطق بياورند اين نشانه خوبي است و بايد به آن ارج نهاد.
وي در ادامه با اشاره به مسائل مطرح شده در اين جلسه افزود: تمامي نكات مطرح شده را به وزارتخانه ها ذيربط منعكس و پيگيري خواهم كرد .
وي در بخش ديگري از صحبت هاي خود با اشاره به برنامه هاي دولت براي هدفمند سازي يارانه ها ادامه داد: بحث هدفمند كردن يارانه ها بايد واقع بينانه دنبال شودچراكه درحال حاضرآماري بيش از جمعيت كشور يارانه مي گيرند درحاليكه معناي اين هدفمند كردن و ايجاد عدالت نيست .
سلطاني فر ادامه داد: در فاز دوم هدفمند سشازی یارانه ها تلاش بر اين است كه در مرحله اول با خود اظهاري و در مرحله هاي بعد با مشخص كردن سطح درآمد خانوارها يارانه ها هدفمند تر و عادلانه تر بشود . ضمن اينكه شدت افزايش قيمت انرژي شيب ملايمي داشته باشد كه تاثير تورمي كمتري داشته باشد.
به گفته وي آنچه در كارگروه هاي دولت دنبال مي شود با آنچه در رسانه ها گفته مي شود كاملا متفاوت است. دولت اين اختيار را داشت كه قيمت انرژي را 38% افزايش بدهد اما اين كار را نكرد.
معاون رئيس جمهور ادامه داد: با درآمدهايي در مرحله بعد با در نظر گرفتن عدالت بيشتر اميدواريم با فضاي جديدي كه به وجود آمده است، تثبيت قيمت ارز، فضاي رواني شاهد كاهش 8 تا 10 درصد نرخ تورم باشيم.
اين عضو كابينه دولت يازدهم ادامه داد: بايد بتوانيم در فعال كردن بخش توليد در اقتصادمان گامهاي موثري برداريم. تاكنون با محدوديتهايي مواجه بوده ايم براي مبارزه با ركود در توليد كه يكي از عوارض اصلي آن بيكاري است بايد راههاي موثرتري را در اين حوزه دنبال كنيم چراكه طرحهاي زود بازدهي كه خيلي از بيكاران را بدهكار كرده است را قبول نداريم.
سلطانی فر خاطر نشان کرد: ازاين رو فعال كردن بخش گردشگري با توجه به ويژگي هاي جذب اقليمي، تاريخي و فرهنگي داريم بايدبطورجدي دنبال شود اين بخش را فعال كنيم.
وي ادامه داد: در استان هرمزگان ظرفيت بسيار بالايي درحوزه گردشگري وجود دارد چراكه با وجود هزاران كيلومتر ساحل و 14 جزيره و جاذبه هاي متنوع تاريخي مي توان گامهاي موثرتري برداشت.
سلطاني فر خاطر نشان كرد: بحران بيكاري كه امروز پشت درب خيلي از خانه ها آمده را مي توان با استفاده از ظرفيت هاي گردشگري ب حل كرد.
وي خاطر نشان كرد: امروز حدود 2 ميليون فعال صنايع دستي داريم كه گنجينه ارزشمندي هستند كه با هنر و تبحر خود مي توانند هم انتقال دهنده فرهنگ مي باشند و هم در فرايند توسعه اقتصادي موثر واقع شوند چراكه
كمتر روستايي هست كه به آنها قدم بگذاريم و شاهد اين هنرها نباشيم.
انتهای پیام/