به گزارش واحد خبر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، مرتضی رحمانی موحد، گفت: مکانیزم ستاد در ارائه آمار سفرهای نوروزی اقامت در هتل ها،هتل آپارتمان ها،مراکز استیجاری، کمپ ها و محل های اسکان سازمان ها و ارگان هاست که به طور مستمر در ستاد تجمیع می شود؛ این شیوه ای مرسوم در تمام دنیاست و مورد تایید متخصصان و کارشناسان گردشگری است. اگرچه نواقصی در این زمینه وجود دارد.
وی اضافه کرد: در هفت روز گذشته بیش از 24 میلیون و 380 هزار نفر شب در مراکز اقامتی کشور اسکان داشته اند که از این میزان حدود 5درصد اقامت در هتل ها و هتل آپارتمان ها، 18درصد اقامت در منازل استیجاری و 14.5درصد اقامت در کمپ های موقت و 18.6 درصد اقامت در کلاس های مدارس را به خود اختصاص داده اند.
رحمانی موحد بیان کرد: اقامت در چادرهای مسافرتی هم با 28.6 درصد بوده است.
وی اضافه کرد: نزدیک به17هزار مورد بازدید نظارتی از مراکز اقامتی، دفاتر خدمات مسافرتی و مجتمع های بین راهی تاکنون انجام شده است که از این میان 219 مورد تشویق صورت گرفته و تعداد792 تذکر و 197 اخطار کتبی صادر شده است ضمن آنکه 80 مورد هم به تعطیلی یا تعلیق منجر شده است.
تعداد شکایات واصله از مراکز اقامتی هم 78 مورد بوده و 42 شکایت هم از دفاتر خدمات مسافرتی تاکنون به ثبت رسیده است.
رییس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر درباره آمار بازدید از مراکز دیدنی هم گفت: تاکنون بیش از 9 میلیون نفر بازدید از مراکز تاریخی، تفریحی و گردشگری به ثبت رسیده است.
رحمانی موحد توضیح داد: در آرائه آمار اقامت مسافران نوروزی آمار پنهان و چند وجهی هم وجود دارد چرا که بعضی از هموطنان و گردشگران ما در سفر خود به مناطق و جاذبه های گردشگری در منازل اقوام و بستگان و آشنایان اسکان می یابند و عده ای هم دارای خانه ها و ویلاهای شخصی هستند که در آمار ستاد ثبت نمی شوند ولی از منظر گردشگری این گروه نیز به سفر رفته اند و جزو گردشگران محسوب می شوند.
\n
انتهای پیام/