سرپرست اداره ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري شهرستان کاشان از افزايش چشمگير بازديد گردشگران داخلي و خارجي از آثار تاريخي و جاذبه هاي گردشگري اين شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومي و امور فرهنگی اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگری استان اصفهان، «مهران سرمدیان» سرپرست اداره کاشان اظهار داشت: پس از پايان فعاليت ستاد خدمات سفر در نوروز 93 و با آغاز فصل گلابگیری کاشان در يك ماه و نیم گذشته بيش از256500 (دویست و پنجاه و شش هزار و پانصد نفر)گردشگر داخلي و خارجي از کاشان بازديد كرده اند.
وي با بيان اينكه بازديد اين تعداد گردشگر از کاشان با توجه به پايان تعطيلات نوروزي، بي سابقه است، گفت: در اين مدت6500 گردشگر خارجي از بناهای تاریخی تحت پوشش این اداره بازديد كردند.
\"سرمدیان\" با بيان اينكه بيشتر اين گردشگران خارجي از كشورهاي چین،ژاپن،کره،هلند،آلمان، سوئیس،فرانسه ایتالیا، روسیه و استرالیا سفر كرده اند،افزود: معرفي جاذبه هاي گردشگري شهرستان کاشان از طریق رسانه های مختلف در افزايش اين ميزان بازديد، موثر بوده است.
به گفته وی:مجموعه باغ تاریخی فین با پذیرش 249000 گردشگر بیشترین رقم بازدید کنندگان از آثار تاریخی را داشته است و خانه تاریخی بروجردی با 4500 نفر و محوطه باستانی سیلک با 3000 نفر به ترتیب بیشترین بازدید گردشگران را به خود اختصاص داده اند.
دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان کاشان با اشاره به اينكه کاشان یکی از تاریخی و دیدنی ترین شهرهای کشور است، گفت: شهرستان کاشان از غنای فرهنگی،تاریخی و معماری بسیاری برخوردار است.وجود بیش از 1600 اثر تایخی شناسایی شده که بالغ بر 330 اثر در فهرست میراث ملی کشور و حدود10 اثر میراث معنوی در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده است. محوطه نه هزار ساله سیلک، مجموعه جهانی باغ موزه فین بیش از 600 خانه تاریخی، آب انبار های متعدد،مساجد تاریخی مشهور همچون مسجد آقابزرگ،اماکن و بقعه های متبرکه،صنایع دستی گوناگون و متنوع و هزاران بسته فرهنگي اين شهر در تاريخ و باستان شناسي،کاشان را به مهد تمدن ایران تبديل كرده است.
سرپرست اداره ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگری کاشان ادامه داد: وجود سه اثر ثبت شده در فهرست میراث جهانی یونسکو شامل :باغ موزه فین،مهارت های سنتی در بافت فرش کاشان و آئین سنتی- مذهبی قالیشویان مشهد اردهال و دریافت 12 مهر اصالت یونسکو توسط هنرمندان صنایع دستی کاشان در رشته های زری بافی،مخمل بافی،شعربافی،زیلو بافی،سفالگری از دیگر افتخارات این شهر بزرگ و متمدن است.
انتهای پیام/