محمودباقری ابراز داشت:توسعه و سرمایهگذاری در صنایع دستی همواره به عنوان یکی از راههای ارزان و مناسب برای اشتغالزایی مطرح است واین به گو نه ای است که در سادات محمودی شهرستان دنا حدود 70درصد زنان انها در امر تولید صنایع دستی مشغول هستند .
باقری در ارتباط با نقش صنایع دستی در روند توسعه و رونق اقتصادی کشور اظهار کرد: توسعه کشور نیازمند استفاده از ظرفیتهای بالقوه تمامی بخشها اعم از کشاورزی، صنعت، حمل و نقل، انرژی، تجارت خارجی، گردشگری و به ویژه صنایع دستی است.
وی با بیان اینکه اشتغالزایی یکی از مشکلات فراروی هر جامعه است، تصریح کرد: از آنجا که بیکاری معضلات عظیم اقتصادی و اجتماعی به همراه دارد، بنابراین توجه به رفع این مشکل در رأس برنامههای اقتصادی دولتها قرار دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه وبویراحمد افزود: ایجاد اشتغال در مناطق مختلف نیز باید با توجه به مزیتها و ظرفیتهای موجود در هر منطقه صورت گیرد.
باقری اضافه کرد: توسعه و سرمایهگذاری در صنایع دستی همواره به عنوان یکی از راههای ارزان و مناسب برای اشتغالزایی مطرح است.
وی ادامه داد: این در حالی است که میتوان ضمن حمایت هر چه بیشتر از فعالان بخش کشاورزی از طریق توسعه و حمایت از صنایع دستی، زمینه را برای مهاجرت معکوس و اشتغالزایی فراهم ساخت.
وی گفت: بخش عظیمی از اعضای جوامع روستایی و عشایری کشور در صنایع دستی اشتغال دارند که به عنوان منبع درآمد آنها به حساب میآید.
باقری تاکید کرد: در صورت امکان استمرار عرضه و فروش، تولیدات اعضای جوامع روستایی و عشایری میتواند به عنوان راهکاری برای ایجاد اشتغال و نیز جلوگیری از مهاجرت بیرویه به شهرها مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/