تدوین برنامه ویژه برای توسعه سایت جهانی بیستون

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی استان گزارش عملکرد و مصوبات کارگروه گردشگری استان را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی استان که با حضور استاندار کرمانشاه و معاونین استاندار برگزار شد، مصوبات کارگروه گردشگری استان در حوزه طرح های عمرانی و گردشگری به تصویب نهایی رسید.

مهندس علی فعله گری با اعلام اینکه تا کنون 6 جلسه کارگروه گردشگری در استان کرمانشاه تشکیل شده است، اظهار داشت: در جلسات کارگروه علاوه بر تدوین برنامه چهارساله توسعه گردشگری استان، مناطق نمونه گردشگری استان کرمانشاه به صورت ویژه مورد بررسی قرار گرفته اند و برنامه توسعه آن ها در یک فرآیند کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت طراحی و تدوین شده است.

وی با اشاره به طرح ویژه ساماندهی مجموعه تاریخی تاق بستان و سایت جهانی بیستون، تصریح کرد: در سایت جهانی بیستون 28 طرح با نظر کارشناسان خبره به عنوان پکیج های سرمایه گذاری طراحی شده است که در صورت اجرایی شدن تحول شگرفی را در امر گردشگری استان کرمانشاه ایجاد خواهد کرد.

مهندس فعله گری با تاکید بر اینکه تامین اعتبار شرط اساسی پیش برد این پروژه ها است، افزود: خوشبختانه مصوبات ارزشمندی در کارگروه گردشگری استان برای تحقق این مساله به تصویب رسیده است.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه سایت بیستون به لحاظ جذب گردشگر و ارز آوری بالا، گفت: استان باید با یک نگاه خاص شرایط توسعه سایت جهانی بیستون را فراهم کند.

در این نشست ضمن تاکید استاندار کرمانشاه بر اجرایی شدن مصوبات کارگروه گردشگری، مقرر شد بنا به پیشنهاد مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه یک شرکت بزرگ متشکل از تعدادی از سازمان ها و ادارات توانمند برای ساماندهی و تکمیل پروژه های گردشگری از بیستون تا تاق بستان تشکیل شود.

همچنین بنابر تاکید استاندار کرمانشاه مقرر شد تا شرایطی فراهم شود که درآمدهای حاصل از توسعه سایت جهانی بیستون و مجموعه تاریخی تاق بستان در استان هزینه شود.

لازم به ذکر است در این گزارش مواردی همچون ساماندهی کاروانسراها، تاق بستان و غیره نیز به صورت مختصر مطرح شد.
در استان کرمانشاه نزدیک به چهار هزار اثر تاریخی و طبیعی شناسایی شده وجود دارد که بیش از 2000 مورد آن به ثبت ملی رسیده است.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1393081915