سرفصل ها ی جدید دوره های آموزشی مدیریت فنی، راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی و طبیعت گردی از سوی کارگروه نیاز سنجی آموزشی تعیین می شود.
به گزارش میراث آریا (chtn )، محسن رنجبر مدیر کل دفتر مطالعات و آموزش گردشگری؛در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با بیان این مطلب افزود: این تغییرات با در نظر گرفتن نیازهای آموزشی و محتوای درسی اعمال می شود.
به گفته وی یکی از سرفصل های مورد نظر، اخلاق گردشگری است که به دوره های آموزشی مورد نظر اففزوده می شود چرا که دست در کاران صنعت گردشگری باید بدانند با گردشگر هر کشور و منطقه ای چه برخوردی داشته باشند.
رنجبر با تاکید بر تغییر ساعات برخی از دوره ها خاطر نشان کرد: آموزش به دوره های تخصصی محدود نمی شود بلکه برگزاری کارگاه های آموزشی برای نیروهای شاغل سازمان نیز در برنامه کاری است؛ ب
وی برگزاری کارگاه علوم و فنون تشریفات برای پرسنل سازمان رااز جمله این دوره ها دانست و اعلام کرد: اداره آموزش خرداد ماه و آذرماه هر سال آزمون برگزار می کند که بر اساس تعداد شرکت کنندگان، آمار کسانی که آموزش کوتاه مدت تخصصی دیده اند مشخص می شود.
وی افزود: طبق آمار ارایه شده خرداد ماه سال 93حدود 4هزار و 600 نفر در آزمون ها ی اداره آموزش شرکت کردند.
رنجبر با اشاره به این که حدود 100موسسه آموزش در کشور فعال هستند، گفت:تعداد این موسسات در استان تهران به دلیل تقاضای زیاد افراد واجد شرایط بیشتر است.
وی با اشاره به این که گردشگری مقوله ای است که تمامی نهاد ها و سازمان ها به نوعی با آن در گیر هستند گفت:وقتی گردشگر وارد کشور می شود با بخشهایی مانند گمرک، پلیس، اتوبوسرانی وتاکسیرانی برخورد دارد، بنابراین همه افراد باید برای ارتباط مناسب با گردشگران آموزش ببیند و این نیازمند همکاری سازمان های دیگر با سازمان میراث فرهنگی است.
انتهای پیام/