فعال نگه داشتن ستاد هماهنگی خدمات سفر در استان خراسان شمالی نیاز به تعامل و هماهنگی اعضای آن دارد و فقط با یک دستگاه خاص امکان پذیر نیست.
به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری خراسان شمالی؛ محمد سویدانلویی مدیرکل میراث فرهنگی استان با اعلام این خبر گفت: شعار امسال ستاد هماهنگی خدمات سفر 'خدمات متفاوت و رضایت مسافران' تعیین شده است .
وی پیشنهاد کرد: در کنار فعالیت 9 کمیته ستاد هماهنگی خدمات سفر استان، کمیته دهیاری ها فعال شود زیرا در ایام تعطیلات نوروز در این استان، گردشگران زیادی نیز به روستاها عزیمت می کنند
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری خراسان جنوبی افزود: خراسان شمالی در طول سال حدود 20 میلیون مسافر و زائر را پذیرایی می کند که حدود چهار میلیون نفر آنان در تعطیلات نوروز برای رساندن خود به مرقد مطهر ثامن الحجج (ع) و یا حضور در مناطق گردشگری شمال از این استان گذر می کنند
وی گفت: مقرر شده است از 23 تا 29 اسفند، مانور مشترکي در شهرستان هاي استان براي ارائه خدمات و امکانات دستگاه هاي عضو انجام بگيرد.
سویدانلویی اضافه کرد: برنامه ريزي براي برپايي سفره هاي هفت سين با به کارگيري هنرهاي سنتي و بومي استان، برپايي نمايشگاه هاي صنايع دستي و بازارچه هاي سنتي و برگزاري نمايشگاه هاي آييني، ملي و بومي متناسب با ايام فاطميه در دستور کار ستاد خدمات سفر استان ويژه تعطيلات نوروز است.
وي همچنين بر متوقف شدن تمامي حفاري ها در شهرهاي بجنورد، شيروان، فاروج و آشخانه در روز اول فروردين تأکيد کرد وافزود: آموزش راهنمايان گردشگري، آماده سازي و پاک سازي محوطه هاي استان، برپايي سفره هفت سين و صنايع دستي در قالب 180 غرفه و آماد سازي کمپ ها و زائر سراها از برنامه هاي در دست اقدام است.
معاون سياسي، امنيتي استاندار خراسان شمالي نيز در اين جلسه با تأکيد بر امنيت جان مسافران و مردم و اطلاع رساني درست و توجه به جاده هاي اصلي و فرعي اظهارداشت: زيباسازي شهر يکي از مواردي است که بايد مورد توجه قرار گيرد و اميدوارم امسال شهرداري زودتر وارد عمل شود تا فضايي شايسته مسافران و زائران نوروزي داشته باشيم.
نوروزيان بر ارائه نقشه راه واحد در ايام نوروز به مسافران در کنار پاک سازي ورودي شهر و جاده ها با بهره گيري از ظرفيت تشکل هاي مردمي تأکيد کرد.
وي ايجاد مراکز اقامتي را در رفاه حال مسافران و رونق اقتصادي مؤثر دانست و از برخي مسئولان که ايجاد چنين مراکزي را ضربه زدن به اقتصاد مي دانند انتقاد و آن را نشان از سوء مديريت و بي تدبيري عنوان کرد.
نوروزیان با اشاره به تنوع اقوام ساکن در این استان و تنوع غذایی منطقه، گفت: باید از این ظرفیت با راه اندازی رستوران های سنتی و ارایه غذاهای محلی به خوبی استفاده شود.
انتهای پیام/