نخستین کارگاه آموزشی گردشگری سلامت با حضور از فعالان اقتصادی، مدیران فنی دفاتر خدمات مسافرتی و راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی در هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، این کارگاه آموزشی با تدریس حسن طباطبایی نژاد عضو هیات مدیره خدمات بین‌المللی سلامت و استاد دانشگاه آغاز به كار كرد.

علی فعله گری مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه طبق سند چشم انداز بيست ساله، \"ايران بايد در زمينه گردشگري سلامت در منطقه اول باشد\" گفت: توسعه گردشگری سلامت نیاز به یک  همگرایی بین وزارت علوم پزشکی ، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و وزارت امورخارجه است تا از حضور و فعالیت دلالان در این حوزه جلوگیری کرده و این معضل را ریشه کن کند تا ارائه کنندگان خدمات درمانی و بخش هندلینگ ساماندهی شوند. 

وی به وجود رقابت گسترده در مناطق مختلف جهان برای جذب گردشگران درمانی از سوی کشورهای مختلف اشاره کرد و گفت: شرط بقا در این صنعت استفاده از همه توانمندیهای گردشگری و حوزه درمان و در کنار استفاده از  فنون بازاریابی در دنیای مجازی و برندسازی برای ایران در حوزه درمان است.

 مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه ضمن تاکید برنقش تورگردانان گفت: این دفاتر با برقراری میان عرضه کننده و مصرف کننده در واقع شکل دهنده بازار گردشگری هستند و در مواردی که این بازار پیشتر شکل گرفته است به عنوان عاملی رونق بخش و متحول کننده بازار عمل می کنند دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی ضمن برقراری تماس با تورگردانان اقدام به فروش بسته تور های درمانی آماده شده از سوی آنها می کنند ، این دفاتر با کارکردی که دارند به عنوان هماهنگ کننده قدرتمند اجزا سفر نظیر مراکز درمانی، شرکت هواپیمایی ، راه آهن و یا هتل ها و راهنمایان تور هستند .

 همچنین طباطبایی نژاد هدف از اجرای این کارگاه آموزشی را بررسی راهکارهای عملی در زمینه تبادل خدمات پزشکی و درمانی ،آشنایی با قوانین ومقررات وشیوه نامه گردشگری سلامت،آشنایی با گردشگری تندرستی و طبیعت درمانی، آشنایی با قوانین ومقررات وشیوه نامه گردگری سلامت، آشنایی با روند ترخیص و خلاصه پرونده استاندارد و بازاریابی در گردشگری سلامت عنوان کرد. 

وی یادآورشد: در این میان برای گسترش گردشگری سلامت علاوه بر امتیازات خاص استان همچون مرز مشترک با دو بخش اقلیم کردستان عراق و عراق، فرودگاه بین المللی و بیمارستانهای تخصصی و فوق تخصصی استان در کنار جاذبه های تاریخی و طبیعی موانع و چالش هایی نیز است که با همکاری مسئولان عالی رتبه استان به ویژه استاندار که بسیار به توسعه گردشگری علاقمند هستند باید رفع شود تا پایه  گذار اقتصاد بدون  وابستگی به نفت را در  کشور نهادینه کرد.

انتهای پیام/

کد خبر 1393121321