برگزاری نخستین کنفرانس بین المللی آیسسکو در بغداد

نخستین کنفرانس بین المللی دبیران کل کمیسیون های ملی، آیسسکو با حضور نمایندگان کشورهای عضو OIC، از 28 تا 29 مارس 2015 در بغداد برگزار شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ لادن جعفری تهرانی مدیر کل دفتر امور بین الملل سازمان با اعلام این خبر افزود:  نخستین کنفرانس بین المللی دبیران کل کمیسیون های ملی، آیسسکو با حضور نمایندگان کشورهای عضو OIC، از 28 تا 29 مارس 2015 در بغداد برگزار شد.
وی گفت: این کنفرانس تحت عنوان \" بغداد خانه صلح و ادیان\" کار مشترکی بین کشورهای عضو در سازمان اسلامی آموزش، علوم و فرهنگ (آیسسکو) و دیگر کشورهای عضو ناظر برای تبیین ارزش های اعتدال و میانه روی و طرد هرگونه خشونت و سخت گیری و همچنین  افراط گری و اسلام هراسی بود.
وی با اشاره برمحورهای اصلی این نشست ادامه داد:  تاکید بر تسامح با عنوان ارزش های والای اسلامی و فضیلت اخلاقی، اجتناب از کشمکش های سیاسی در روابط بین مسلمانان و نیز دعوت به گسترش فرهنگ گفتگو با دیگران، تسامح در جهان با بهره گیری از تمامی ابزارهای تربیتی، آموزشی، فرهنگی و رسانه ای، همچنین لزوم طراحی کار مشترک و هماهنگ بین کشورهای عضوOIC و دیگر کشورها برای تبیین ارزش های اعتدال و میانه روی و در پایان دعوت برای ارتباط بین علما و اندیشمندان و متخصصین در نقاط مختلف جهان اسلام و در مناطق مسلمان نشین برای یکسان سازی روش های تعامل با مسائل خشونت آمیز افراط گرایانه از محور های اصلی مورد بحث در این نشست بود. 
مدیر کل دفتر امور بین الملل سازمان تاکید کرد: در این کنفرانس شخصیت های دینی و فرهنگی از سراسر جهان از جمله مشاور رئیس جمهور عراق، علامه سید حسین صدر، دکتر سهیل به نیابت از رئیس مجمع فقهی عراق، رئیس وقف اهل سنت، رئیس وقف اهل تشیع، رئیس اوقاف اقلیت های دینی مسیحی، ایزدی، صابئی، مندایی و سفیر اتحادیه اروپا سخنرانی کردند. 
جعفری تهرانی در پایان گفت: حضور ایرنا بوکوا مدیرکل سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی یونسکو از سخنرانان مراسم افتتاحیه این رویداد بین المللی مورد استقبال شخصیت های علمی، فرهنگی و مذهبی قرار گرفت.
 گفتنی است، در پایان هیئت ایرانی به همراه مسئولین سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد از سازمان اسلامی آموزش، علوم و فرهنگ (آیسسکو) برای تعیین یک جایزه اسلامی به نام \" پیامبر رحمت و صلح، حضرت محمد(ص)\" به منظور تقویت فرهنگ صلح بین مسلمانان و دیگر کشورهای جهان تقاضای مساعدت کرد که این پیشنهاد مورد استقبال کلیه شرکت کنندگان قرار گرفت و در بیانیه پایانی اجلاس نیز منعکس شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1394013038