آغاز مطالعات پیش امکان سنجی فرصت های سرمایه گذاری استان اردبیل

 
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در نشست رسانه ای از آغاز مطالعات پیش امکان سنجی فرصت های سرمایه گذاری در استان اردبیل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، نشست رسانه ای ابلاغ ضوابط اجرایی طرح های سرمایه گذاری در محور تونل حیران-اردبیل-نیر صبح امروز دوشنبه نهم شهریور ماه همزمان با روزهای پایانی هفته دولت در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد.

کریم حاجی زاده در این نشست در ابتدا در مورد مفهموم دولت به عنوان پدیده جهانی معاصر و درواقع نماینده حکومت های باستانی و تاریخی صحبت کرد و گفت: دولت یک پدیده کاملا سیستمی است و علت نامگذاری هفته دولت از آنجایی نشأت گرفت که رجایی و باهنر دو شهید والا مقام مأموریت دولت را فراتر از سیستم معرفی کردند و علاوه بر وظایف سیستمی، تمام هستی، اهداف و موجودیت خود را فدای اهداف دولت اسلامی کردند.

وی در ادامه با بیان اینکه رسانه نقش کلیدی و مؤثر در موضوع توسعه با هر عنوان اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی ایفاء می کند، افزود: در واقع رابطه بین کالا و بازار مصرف توسط رسانه برقرار می شود.

حاجی زاده موضوع جلسه را بررسی چهار محور اساسی شامل ابلاغ ضوابط اجرایی طرح های سرمایه گذاری در محور تونل حیران-اردبیل-نیر، منطقه نمونه گردشگری سبلان، بسته های جدید فرصت های سرمایه گذاری براساس توانمندی های شهرستان ها، مشخص شدن راهبردهای توسعه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در برنامه ششم توسعه کشوری برشمرد.

این مقام مسئول مهمترین بحث در برنامه های توسعه کلی کشورهای جهانی را حوزه خدمات عنوان کرد و بیان داشت: تمامی کشورهای توسعه یافته جهان در بخش خدمات بسیار پرقدرت و مؤثر عمل می کنند، در همین راستا دولت در برنامه ها و هدف گذاری های عمومی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مکلف شده است اقتصاد گردشگری را به عنوان بخشی از فعالیت اقتصاد خدماتی فعال کند.

وی با اشاره به اینکه ایران از نظر قابلیت های فرهنگی تاریخی جزو هشت کشور برتر و در حوزه قابلیت های طبیعت و محیط طبیعی جزو پنج کشور برتر دنیا است، بر لزوم فعال کردن بخش اقتصاد گردشگری در حوزه خدمات به دلیل قابلیت تولید ثروت حداقل پنج برابر بیشتر از اقتصاد کشاورزی و حداقل دو برابر بیشتر از اقتصاد صنعتی تأکید و بیان کرد: مقدمه و یکی از الزامات توسعه گردشگری و کشور نیز در گرو تأمین زیرساخت های گردشگری مطابق با استانداردهای جهانی از جمله واحدهای پذیرایی، جاده ها و ... است.
 
حاجی زاده در مورد اجرای طرح های سرمایه گذاری غیرگردشگری در محور تونل حیران-اردبیل-نیر که به مدت 10 سال بلاتکلیف مانده بود، گفت: در راستای تسهیل فعالیت سرمایه گذاران استان، ضوابط اجرایی برای صدور مجوز احداث طرح های سرمایه گذاری غیرگردشگری در محور تونل حیران- اردبیل-نیر مشخص و ابلاغ شده است.

وی با اشاره به اینکه مناطق نمونه گردشگری به زمین هایی که دارای بیش از 100 هکتار هستند، اطلاق می شود، خاطر نشان کرد: مشکلات سرمایه گذاری دو منطقه نمونه گردشگری شهرستان نیر به دلیل داشتن تعارض حقوقی معارض با مالکان خرد با کمک و پیگیری حوزه معاونت سرمایه گذاری این اداره کل حل شد.

مدیرکل میراث فرهنگی استان در پایان از آغاز مطالعات پیش امکان سنجی فرصت های سرمایه گذاری در استان خبر داد و اضافه کرد: نخستین بخش آن با عنوان فرصت های جدید سرمایه گذاری در بخش گردشگری بدون هزینه با همکاری کارشناسان و دستگاه های اجرایی مرتبط احصا شده است.

گفتنی است: در ادامه این نشست رسانه ای گزارشی از راهبردهای توسعه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در برنامه ششم توسعه کشوری توسط معاون سرمایه گذاری این اداره کل ارائه شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1394060931