پرداختن به میراث معنوی ماه‌های محرم و صفر نه تنها مبلغ شایسته‌ای برای دین مبین اسلام است،بلکه در بهبود صنعت گردشگری مذهبی و جذب گردشگر نقش موثری دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان؛ رضا علیزاده در تشریح این مطلب اظهار داشت: مراسم‌عزاداری محرم و صفر با جلوه‌ها و تشریفات خاص در فرهنگ مذهبی گیلانیان جایگاه برجسته‌ای دارد و زمینه‌ساز مجموعه‌ای از سنت‌هاییست که طی سال‌ها بعنوان میراث معنوی نسل به نسل و سینه به سینه به منتقل شده است.

وی، آیین های مرتبط با عزاداری‌ محرم در نقاط مختلف گیلان را فرصتی مغتنم در عرصه جذب گردشگران مذهبی دانست و تصریح نمود: جذب گردشگران علاقمند به آیین های ماه محرم علاوه بر جنبه‌های اقتصادی می‌تواند در ارتقاء سطح فرهنگی و معرفی استان به سایر نقاط کشور مؤثر باشد و در توسعه پایدار آن را رقم زند.

علیزاده با بیان اینکه مقوله گردشگری مذهبی در گیلان جایگاه خوبی را به خود اختصاص داده اذعان داشت: وجود بقاع متبرکه شاخص در گیلان و دیدگاه مذهبی ساکنان این خطه سرسبز پتانسیل توسعه گردشگری مذهبی را نمایان نموده است.

این مسئول به ثبت 13 آیین و رسوم ماه محرم و صفر گیلانیان در فهرست آثار ملی اشاره نمود و گفت: با توجه به تعدد و تنوع آیین های کهن گیلانیان در این ایام، در تلاشیم تا بخشی دیگر از این میراث معنوی را ثبت کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گیلان بر اجرای تورهای گردشگری مذهبی در گیلان تاکید کرد و افزود: پرداختن به موضوع میراث معنوی نه تنها در بهبود صنعت گردشگری مذهبی مؤثر است،بلکه می‌تواند مبلغ شایسته‌ای برای دین مبین اسلام باشد.

\n
\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394080423