دوره آموزشی مدیریت رستوران باحضور مدیران واحد های پذیرایی وبین راهی در مجموعه فرهنگی تاریخی عمارت مفخم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری خراسان شمالی؛ محمد سویدانلویی با اعلام این خبر گفت: ارتقاء کیفی علمی و تجربی صاحبان رستوران،مدیران واحد های پذیرایی بین راهی،شخصیت های مناسب این شغل، کسب اطلاعات درمورد پخت وآشپزی به منظور ایجاد کنترلهای لازم ،آشنایی نسبی با مدیریت آشپزخانه و برنامه ریزی های شغلی تهیه منو و مسائل مربوط به اموراجرایی برگزاری ها الزامات وتوانمندی ها از جمله اهداف برگزاری این دوره آموزشی است.
مدیرکل میراث فرهنگی استان ادامه داد: خلاقیت، نبوغ فردی، مهارت، بینش اقتصادی و علم و تکنیک و تکنولوژی و استفاده از تجربیات و سلیقه از عوامل مؤثر در جهت رسیدن به موفقیت مطلوب خواهد بود.
وی گفت: طبیعت ذاتی انسان همیشه طالب برخوردهائی است که مورد احترام واقع شود این مهم میتواند نقش قابل توجهی در جهت جذب میهمان و مشتری داشته باشد.
وی دیگر اهداف این دوره را عوامل موفقیت در رستوران داری،تاسیسات هتلی،دکوراسیون داخلی وخارجی ،نقش انتخاب برند ،نام وعلائم درموفقیت تجاری دانست.
گفتنی است این دوره آموزشی با حضور 40 نفر از مدیران واحد های پذیرایی بین راهی ،سفرخانه ها و رستوران ها برگزار گردید که بعد از پایان دوره گواهینامه آموزشی توسط اداره کل صادر می شود.
روابط عمومی
انتهای پیام/