مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، در بازديد از مسير حركت كاروان هاي پياده رضوي و بخشي از مسير هجرت امام رضا (ع)، با اشاره به ظرفيت هاي موجود در اين مسير از جمله رباط تاريخي طرق به عنوان آخرين منزلگاه زائران پياده رضوي گفت: اين رباط تاريخي بايد به مركز ثقل فرهنگي و مذهبي تبديل شود.

به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، حسين زارع صفت به همراه تعدادي از معاونين اين اداره كل و جمعي از مسئولان جمعيت خدمتگزاران به زائران پياده امام رضا (ع)، صبح امروز با حضور در مسير حركت زائران پياده رضوي از نزديك در جريان آخرين وضعيت خدمت رساني به زائران امام هشتم (ع)، قرار گرفت.

وي در بازديد از رباط خاكستري و نيز رباط تاريخي طرق كه به عنوان منزلگاه و ميقاتي براي زائران پياده امام هشتم (ع)، در نظر گرفته است گفت: رباط تاريخي طرق به عنوان آخرين منزلگاه زائران رضوي، مي تواند به عنوان مكاني براي آموزش آداب زيارت و آماده شدن زائران پياده براي زيارت امام علي بن موسي الرضا (ع)، تبديل شود.

زارع صفت افزود: اين رباط تاريخي به همراه ديگر ظرفيت هاي ملموس و ناملموس اداره كل ميراث فرهنگي خراسان رضوي براي ارائه خدمات شايسته به زائران پياده امام رضا (ع)، آماده هستند.

وي گفت: اين مكان تاريخي بعد از ساماندهي در اختيار جمعيت خدمتگزاران به زائران پياده امام رضا (ع)، قرار مي گيرد و اين مكان به عنوان آخرين منزلگاه زائران پياده رضوي،مي تواند به محلي براي آموزش موضوعات مرتبط با زائرين و زيارت تبديل شود.

گفتني است، رباط تاريخي طرق در 5 كيلومتري مشهد واقع شده كه داراي دو رباط قاجاري تابستان نشين و يك رباط صفوي و نيز حمام و حوزه انبار است كه در سال هاي اخير به همت اين اداره كل مرمت و ساماندهي و در اخيتار جمعيت خدمتگزاران زائران پياده امام رضا (ع)، قرار مي گيرد و يكي از شبستان هاي اين بناي تاريخي تبديل به موزه زيارت شده است.

 

 

انتهای پیام/

کد خبر 139409105