مدیرکل میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری کهگیلویه وبویراحمد از پروژه های گردشگری شهرستان باشت دیدن کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمد از باشت ،محمود باقری نخست در جلسه ای با فرماندار و سایر مسئولان شهرستان باشت مشکلات سه حوزه میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری را برسی کرد و راهکارهای لازم برای توسعه در این شهرستان را رایه داد.
دبیر کار گروه گردشگری با اشاره به اینکه در تعطیلات عید نوروز شاهد مسافران زیادی به شهرستانهای گرمسیری به خصوص باشت هستیم گفت:در همان ابتدای سال به دنبال ایجاد زیر ساخت های گردشگری در مناطق گردشگر پذیر بودیم.وی تصریح کرد:واگذاری بیش از 14 اردوگاه تفریحی به بخش خصوصی اقدام موپری در توسعه زیر ساخت های گردشگری استان بود.
باقری ادامه داد: به کمک بخش خصوصی در تمام نقاط گردشگرهم زیر ساخت ایجاد کردیم و درآمد زایی خوبی برای بخش خصوصی انجام دادیم.
وام 100 میلیونی برای تغییر کاربری خانه های قدیمی باشت برای گردشگریدبیر کار گروه گردشگری استان بوم گردی را یکی دیگر از روشهای ساماندهی مسافران با استفاده از ساماندهی خانه های قدیمی و در شهرستانها عنوان کرد و افزود:میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری حاضر به پرداخت وام های ۱۰۰ میلیون تومانی به متقاضیان تغییر کاربری خانه های قدیمی برای گردشگری در شهرستان باشت است.
وی در ادامه به اموزش صنایع دستی در روستا ها اشاره کرد و گفت : آموزش صنايع دستي در 135روستاي کهگيلويه و بويراحمد برگزار شد که با اين آموزشها شامل به بافي مقدماتي و احيا هنرهاي منسوخ شده تعداد علاقمند و فعالان صنايع دستي استان به حدود 35 هزار نفر رسيد و 6هزار نفر از بافندگان صنايع دستي استان شناسنامه دار شدندباقری با بيان اينکه بيش از 90 درصد فعالان صنايع دستي اين استان را بانوان تشکيل ميدهند ، افزود: حدود 30 هزار نفر از بافندگان اين استان در زمينه دست بافتهاي داري مثل گليم و جاجيم فعاليت دارند.
وي از استانداردسازي توليدات صنايع دستي کهگيلويه و بوير احمد در امسال خبر داد و گفت: صنايع دستي اين استان به نام استانهاي ديگر صادر ميشود که بنا داريم با برند سازي دست بافتههاي استان از اين موضوع جلوگيري کنيم.
عضوکار گروه اشتغال و سرمایه گذاری کهگیلویه وبویراحمد از معرفی هنرمندان صنایع دستی شهرستان باشت برای استفاده از تسهیلات اشتغالزایی خبرداد وگفت: نمایندگی این اداره کل در شهرستان باشت پتانسیل های صنایع دستی را در روستای های این شهرستان شناسایی کند تا ما انها را هرچه سریعتر برای ایجاد گار های اشتغالزایی به بانک عامل معرفی کنیم.
بر پایه این گزارش اماکانات گردشگری اعم از سالن غذا خوری،ابخوری ،نماز خانه ،سرویش بهداشتی ،لوله کشی آب آشامیدنی ،برق کشی برای روشنایی از مهم ترین زیر ساخت های گردشگری بود که در شلال دان باشت ایجاد شده است.
انتهای پیام/