تشكيل كانون هاي تخصصي بسيج سازمان ميراث فرهنگي با هدف كار آفريني

پنجمين نشست سراسري فرماندهان بسيج ادارات كل سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور، با حضور اسد الله درويش اميري، معاون مجلس، حقوقي و امور استان هاي اين سازمان، حجت الاسلام و المسلمين محرابي سرپرست دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان خراسان‌رضوي، دلبري مدير كل امور استان هاي سازمان ميراث فرهنگي، سرهنگ حسن اكبري فرمانده مركز بسيج سازمان ميراث فرهنگي و حسين زاع صفت مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي در موزه بزرگ خراسان در مشهد مقدس برگزار شد.


به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، در اين نشست كه با هدف بررسي نقش و وظايف بسيج سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در پيشبرد اهداف سه گانه اين سازمان و افزايش همدلي و تقويت همفكري و تعامل و همكاري بين تمامي اعضاء بسيج اين سازمان برگزار شد ابتدا، حسين زارع صفت مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي در صحبت هايي كوتاه ضمن خير مقدم به همه مدعوين و مهمانان اين نشست بر پاسداري از ارزش ها و آرمان هاي انقلاب اسلامي تاكيد كرد.

وي گفت: بسيج شجره طيبه است و در سال هاي پيروزي انقلاب اسلامي و در دوران دفاع مقدس به شكل بسيار مناسبي از آرمان هاي انقلاب اسلامي دفاع كرد و بعد از آن نيز در عرصه هاي مختلف عملكرد درخشان و قابل دفاعي داشته است.

وي اظهار اميدواري كرد با ترويج فرهنگ بسيج و گسترش تفكر و انديشه بسيجي بتوانيم شاهد توسعه روز افزون در همه بخش هاي جامعه باشيم.

در اين نشست هم چنين حجت الاسلام و المسلمين محمد حسين محرابي سرپرست دفتر نظارت و بازرسی شورای نگهبان خراسان‌رضوي نيز در سخناني با اشاره به اينكه براي دفاع از بسيج و حمايت از اين تشكل مردمي بايد شناخت و مطالعه ما از بسيج افزايش يابد گفت: بسيج را بايد در لابه لاي سخنان امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامي جستجو كرد و شناخت.

وي با اشاره به اين فرمايش بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي كه \"بسيج ميقات پا برهنگان و معراج انديشه هاي پاك اسلامي است\" افزود: اين سخن گوهر بار امام راحل به خوبي نقش و جايگاه بسيج را معرفي و تبيين كرده است.

وي گفت: در حقيقت يعني اينكه بسيج يك سازمان و تشكل مردمي و خدايي است كه هيچ چيزي را براي خود نمي خواهد و با هدف رضاي خداوند متعال و بدون درنظر گرفتن منافع شخصي به دفاع از آرمان هاي انقلاب مي پردازد.

وي افزود: مقام معظم رهبري نيز گفته اند كه بسيج سنگر ويژه اي است و تضعيف بسيج مكمل پروژه نفوذ است.

حجت الاسلام و المسلمين محرابي افزود: بسيج بايد خود را براي رسالتي كه امام راحل اعلام كرده اند آماده كند.

وي ادامه داد: بايد تفكر بسيجي و نواي دلنشين تفكر بسيجي در تمام دنيا طنين انداز شود.

به گفته وي، امروز يكي از مهمترين و ضروري ترين كارها حفظ و جمع كردن نيروهاي انقلاب در يك جبهه واحد است كه بسيج اين ظرفيت را دارد تا همه نيروهاي انقلاب را دور هم و در يك جبهه جمع كند.

وي خاطر نشان كرد: همه ما بايد قدر بسيج را بدانيم و از اين شجره طيبه حمايت كنيم.

در ادامه اين نشست سراسري هم چنين سرهنگ حسن اكبري فرمانده مركز بسيج سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور نيز در سخناني با بيان اينكه بسيج بزرگترين تشكل مردمي در جهان است گفت: اين تشكل بزرگ مردمي در طول انقلاب اسلامي همواره وظايف خود را به خوبي انجام داده است.

وي گفت: امروز نيز با توجه به شرايط فعلي انقلاب و نيز دوران پسا تحريم بسيج با برنامه ريزي هاي بسيار مناسب خود به خوبي نقش و وظيفه خود را ايفا خواهد كرد.

سرهنگ اكبري ادامه داد: امروز خوشبختانه بسيج در آمادگي كامل به سر مي برد و در اين ميان رهبري هوشمندانه مقام معظم رهبري به خوبي توانسته است انقلاب را به قله هاي پيروزي نزديك كند.

وس گقت: با توجه به تاكيدات مقام معظم رهبري در خصوص اقتصاد مقاومتي، بسيج سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور نيز رويكرد جديدي را در دستور كار دارد و با تشكيل كانون هاي تخصصي در سطح ادارات كل و با استفاده از ظرفيت بسيجيان هنرمند قصد داريم از طريق توجه به صنايع دستي و ايجاد اشتغال و كارآفريني زمينه هاي تحقق سياست هاي اقتصاد مقاومتي را در اين سازمان توسط بسيجيان فراهم كنيم.

وي گفت: اين كانون هاي تخصصي در سه ماهه اول سال 95 تشكيل و راه اندازي خواهد شد.

سرهنگ اكبري گفت: گردشگري مهمترين محور توسعه كشور است و با توجه به قيمت گذاري فعلي نفت و شيطنت هايي كه صورت مي گيرد بهترين راهكار توسعه اقتصادي كشور گردشگري است.

وي افزود: بسيج سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آمادگي كامل براي هرگونه همكاري با بخش هاي مختلف اين سازمان در جهت توسعه ماموريت هاي سه گانه سازمان را دارد.

انتهای پیام/

کد خبر 1394092424