نگاه به گردشگری زمستانی روستایی و عملیاتی نمودن آن بعنوان یکی از مباحث جدید علمی نیازمند برنامه ریزی آینده نگر با رویکرد راهبردی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان؛ رضا علیزاده وجود جاذبه های گردشگری در هر منطقه را يکی از مهمترين دلايل ورود گردشگر دانست و اظهار داشت: جاذبه ها به عنوان عاملی كششی در جذب گردشگران سرتا سر دنیا نقش آفرینی می کند.

وی با بیان اینکه روستاها جاذبه های گردشگری فراوانی را به گردشگران نمایش می دهند، توسعه پايدار گردشگری روستايی و مديريت خردمندانه آن را نیازمند برنامه ريزی خواند.

علیزاده تصریح کرد: گردشگری یکی از رویکردهای جدید توسعه اقتصادی کشورهای در حال توسعه است و از مفیدترین راهکارهای مورد توجه می توان رونق بخشی به مناطق روستای را مورد توجه قرار داد.

این مسئول خاطرنشان کرد: گردشگری، به ویژه گردشگری زمستانی از جمله مهمترین فعالیت های اقتصادی روستاهای کوهستانی با برف کافی در فصول سرد بشمار می آید که به سرعت در حال گسترش و استقبال عمومی است؛ بنابراین نگاه به گردشگری زمستانی روستایی از مباحث جدید علمی می باشد که عملیاتی کردن آن نیازمند برنامه ریزی آینده نگر با رویکرد راهبردی است. 

مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان با اشاره به اینکه در روستاهای استان مجموع عوامل متنوع مکانی و اقلیمی، امکان گردشگری زمستانی روستایی را برای دوستداران فراهم کرده، بیان داشت: اشتغال روستاییان ، بکارگیری نیروهای متخصص و افزایش سطح درآمدی شاغلین این بخش از منافع قابل تحقق در گردشگری زمستانی روستایی خواهد بود.

علیزاده بر لزوم بهره گیری از تمامی پتانسیل های موجود در روستاها تاکید کرد و نگاه توسعه محور روستایی در گیلان را یک ضرورت غیرقابل انکار قلمداد کرد.

وی، افزایش دستمزد در فعالیت های غیر کشاورزی برای بومیان روستا، توجه بیشتر به جاذبه های طبیعی روستایی مانند رودخانه، مناظر طبیعی، کوهستان و مراتع غنی و دامداری و نیز جلوگیری از تخریب مکان های مذهبی و تاریخی منطقه به دلیل بالا رفتن سطح آگاهی مردم را از مهمترین تاثیرات توسعه گردشگری زمستانی در روستاهای گیلان خواند و از سرمایه گذاران بخش خصوصی خواست تا توسعه این نوع از گردشگری را مورد توجه قرار دهند.

انتهای پیام/

کد خبر 1394101325