به گزارش روابط عمومي اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان رضوي، در این برنامه مدیران دفاتر خدمات مسافرتی ، اژانس های هواپیمایی، تورلیدرها و مدیران دولتی بخش گردشگری استان از ظرفیتها و توانمندیهای گردشگری شهرستان گناباد بازدید نمودند . در این برنامه که مقدمات آن از حدود یک ماه قبل آغاز شده بود دست اندرکاران بخش گردشگری استان از روستای هدف گردشگری ریاب ، شهر کاخک ، قنات قصبه، موزه های شهرستان و شهر بیدخت بازدید كردند.
در اين بازديد فرماندار گناباد از گردشگری به عنوان محور توسعه این شهرستان یاد کرد و گفت: بسیاری از ظرفیت های خاص گردشگری و جاذبه های تاریخی گناباد برای گردشگران داخلی و خارجی مغفول مانده که نیازمند عزم جدی برای معرفی این ظرفیتها هستیم.
محمدعلی نبی پور با اشاره به فراهم بودن بستر لازم برای توسعه کمی و کیفی گردشگری در این شهرستان گفت: جذب سرمایه گذار بخش خصوصی برای ایجاد مکانهای اقامتی و ایجاد جذابیت برای افزایش جذب و ماندگاری گردشگران در این منطقه مورد توجه خاص قرار دارد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی نيز در اين بازديد گفت: توسعه بخش گردشگری یکی از بسترهای تحقق و بسط اقتصاد مقاومتی محسوب می شود.
موسوي همچنین گفت: استفاده از ظرفیت ثبت قنات قصبه گناباد در فهرست آثار جهانی یونسکو برای توسعه و رونق گردشگری نیازمند عزم همگانی همه مسئولان بخشهای مختلف و مردم است.
معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی افزود: این قنات از ظرفیتهای مهم گردشگری استان و حتی کشور است که با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مناسب می توان از بستر ثبت آن در سازمان یونسکو برای توسعه کمی و کیفی گردشگری نهایت بهره را گرفت.
وی در ادامه گفت: با توجه به طی روند ثبت قنات قصبه گناباد در فهرست آثار جهانی یونسکو نخستین تور آشناسازی فعالان گردشگری نیز به همین شهرستان اختصاص یافت.
موسوی افزود: نخستین تور آشنایی فعالان گردشگری خراسان رضوی با حضور مدیران دفاتر مسافری و راهنمایان گردشگری استان به بازدید تاریخی و گردشگری شهرستان گناباد اختصاص یافته و به تدریج سایر نقاط استان را شامل می شود.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی نیز گفت: قنات تاریخی قصبه گناباد یکی از ظرفیتهای مهم فرهنگی و گردشگری استان و حتی کشور است که بعد از ثبت نهایی آن در فهرست جهانی سازمان یونسکو، می تواند به عنوان یک مزیت در رونق اقتصادی منطقه شناخته شود.
محمد رکنی افزود: بازدید فعالان و مدیران گردشگری از جاذبه های تاریخی و میراث فرهنگی گناباد گام نخست در توسعه گردشگری بومی در استان است که این مساله می تواند به عنوان الگویی در کشور مطرح شود.
رئیس کانون سراسری انجمن های دفاتر هواپیمایی و جهانگردی گفت: دولت تدبیر و امید با درایت بسیار، زمینه را برای توسعه گردشگری در کشور فراهم کرده است.
وی اظهار داشت: گناباد از ظرفیتها و جاذبه های تاریخی و گردشگری فراوانی برخوردار است و تمام جاذبه های جذب گردشگر داخلی و خارجی در این شهرستان وجود دارد که یکی از قابلیت های مهم آن، وجود قنات قصبه با پیشینه 2500 ساله است که در نوع خود منحصر به فرد است.
روحانی با اشاره به کوتاهی که در سال های گذشته برای معرفی جاذبه های تاریخی و گردشگری این شهرستان صورت گرفته است، ابراز امیدواری کرد که با رویکردهای خوب دولت تدبیر و امید از این ظرفیتها در مسیر توسعه و رونق اقتصادی منطقه نهایت بهره برداری شود.
در همين ارتباط امان ا.. نوروزی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد نیز در حاشیه این بازدید هدف از این برنامه را آشنایی هرچه بیشتر فعالان بخش گردشگری با آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری و مذهبی شهرستان و تشویق شهروندان و خصوصاً روستاهای هدف گردشگری و دارای قابلیت به ایجاد اقامتگاههای بوم گردی و تولیدات صنایع دستی خانگی دانست
شایان ذکر است این برنامه از سوی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد، مرکز آموزش فنی و حرفه ای، شورای اسلامی شهر گناباد و با همکاری شهرداران ودهیاران کاخک، بیدخت و ریاب و حمایتفرمانداری شهرستان گنابادبرگزار شد.
گناباد دارای 250 اثر تاریخی و معنوی است که از این تعداد 142 اثر به ثبت ملی رسیده است. چهار موزه باستان شناسی، مردم شناسی، آب و موزه روستایی زعفران هم در این شهرستان دایر است.
انتهای پیام/