به گزارش میراث آریا:(chtn) خضرایی ،مدیرکل استاندارد سازی سازمان استاندارد ملی ایران گفت: با نگاهی به کشورهای درحال توسعه می توانیم بگوییم فاکتور اصلی در مورد گردشگری حلال می تواند استاندارد سازی باشد.
وی ادامه داد:استانداردها به عنوان دستاوردهای علمی ،در تمامی کشورها بوجود آمده اند.با اعتقاد به دهکده جهانی برای پایداری به استانداردها باید توجه شود.
وی با اشاره به مبحث توریسم و گردشگری اضافه کرد:ما می توانیم آخرین استانداردها را در اختیار شما قراردهیم ما مسولیت استانداردهای منطقه ای را از نظر اقتصادی و فرهنگی داریم.
وی بیان کرد: گردشگری حلال را با نام اسمیک با کمک تمامی صاحبنظران انجام دادیم. در مورد بحث غذای حلال نیز این موضوع از نظر بازار یابی دارای ضرورت است.
ما امیدواریم اولویت هارا در این بخش شناسایی ،تدوین کرده و انرا در این حوزه در اختیار متقاضیان قرار دهیم.
انتهای پیام/