با ترکیب هنر کلاسیک و مدرن، بازاریابی بهتری در صنایع دستی انجام می شود

با ترکیب مدرنیته و هنر کلاسیک می توان بازاریابی بهتری را در صنایع دستی داشت و مشتری ها بیشتری را جذب کرد. این در واقع قدم مهمی است که دوستانی که در این صنعت فعالیت دارند در این راستا فعالیت می کنند.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مراسم افتتاحیه نمایشگاه آثار فاخرصنایع دستی ایران در هتل پارسیان آزادی با حضور مسعود سلطانی فرمعاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی سازمان، غدا هیجاوی رئیس شورای جهانی صنایع دستی، مدیران موسسه آفرینش های هنری سلام به عنوان میزبان این برنامه و نیز جمعی از مسئولین و اصحاب فرهنگ و هنر  پیش از ظهر امروز 13 اسفندماه در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار شد.

در ادامه این مراسم غدا هیجاوی رئیس شورای جهانی صنایع دستی نیز ضمن تشکر از برگزاری چنین نمایشگاهی و دعوتی که از سوی شرکت سلام و سازمان میراث فرهنگی از وی صورت گرفته افزود:  بسیار باعث خوشحالی من است که مجتمع فرهنگی هنری سلام از طریق سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حمایت معنوی می شود. حمایت سازمان میراث فرهنگی از بخش خصوصی از جمله موسسه سلام قدم بسیا ربزرگی است در راستای رشد و توسعه صنایع دستی در ایران و حوزه اسیا و شرق است.

وی گفت: توجه ما بر این است که استانداردهای بین المللی صنایع دستی و هنرها را افزایش دهیم و در این راستا بخش خصوصی می تواند با حمایت دستگاه های دولتی مرتبط فعالیت های خوبی را انجام دهند.همچنین با بالا بردن کیفیت آثار هنری جدیدکه توسط هنرمندان تولید می شوند ما می توانیم موجب تقویت این رشته شویم و در حقیقت به هنرمندانی که در این حوزه فعالیت دارند کمک کنیم.

وی ادامه داد: با ترکیب مدرنیته و هنر کلاسیک می توان بازاریابی بهتری را در این صنایع دستی داشت و مشتری های بیشتری را نیز جذب کرد. این در واقع قدم مهمی است که دوستانی که در این صنعت فعالیت دارند در این راستا فعالیت می کنند.

هیجاوی تاکید کرد: ارتقا کیفیت صنایع دستی و محصولات هنری از طریق ارتقا مواد اولیه برای تولید انجام می شود که می تواند کمک بسیار مهمی برای توسعه صنایع دستی باشد ، دوستان فعال در این حوزه با توجه به این نکته می توانند محصولات تولیدی را با قیمت تمام شده کمتری عرضه کنند تا بحث رقابت در بازارها بیشتر جلوه گر باشد.

وی یادآور شد: توسعه تجارت صنایع دستی به صورت بین المللی کمک می کند تا میزان درآمدزایی افراد فعال در این حوزه بالاتر رود،حمایت ها به درآمدزایی هنرمندان کمک می کند.همچنین بالا بردن درآمد هنرمندان در حیطه هنر و صنایع دستی ارتباط مستقیم با درآمد کشور دارد و در همین راستا در ارتقا رتبه صنایع دستی در عرصه بین المللی نیز موثر است.

رئیس شورای جهانی صنایع دستی افزود: هنر و صنایع دستی باید توسط تک تک افراد جامعه، سیاستمداران دولتمردان حمایت شود تا نتیجه مثبت آن در جامعه بین المللی مشهود باشد. شاهد این هستیم که دولت ها  به ویژه دولت ایران با سیاست های خود کارهای مهمی رادر زمینه صنایع دستی انجام می دهد.

وی همچنین تصریح کرد: حمایت دولت باید بر اساس منابع، اندازه کشور و پشتوانه های ملی کشور صورت گیرد و درحقیقت  کمبود در این زمینه نقص محسوب می شود.

وی  در پایان سخنانش تاکید کرد: همکاری بخش خصوصی و مراکز دولتی بسیار حائز اهمیت است و امیدواریم در آینده نیز شاهد چنین وقایعی باشیم.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1394121310