معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه از پلمپ سه واحد پذیرایی و رستوران بین راهی متخلف در استان خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، علیرضا مرادی بیستونی، در این باره اظهارکرد: به منظور رفاه حال میهمانان نوروزی و تاکید بر حفظ سلامت آنها بازدید اکیپ‌های نظارتی از کلیه تاسیسات گردشگری به صورت مداوم صورت می گیرد.

 وی ادامه داد: در همین راستا از ابتدای تعطیلات نوروز امسال تاکنون مجموعا 1342 بار بازدید نظارتی از اماکن اقامتی، رستوران‌ها، سالن‌های پذیرایی، کمپ ها و دیگر تاسیسات گردشگری سطح استان کرمانشاه به عمل آمده است.

 معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: در این بازدیدها چنانچه موارد تخلف و غیر استانداردی مشاهده شود ابتدا تذکر، سپس اخطار و در صورت تکرار نسبت به پلمپ واحد مربوطه اقدام خواهد شد.

مرادی بیستونی افزود: طی این مدت سه مورد پلمپ رستوران بین راهی و سالن پذیرایی داشته‌ایم.

 این مقام مسئول در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه تاکید کرد: این بازدیدها به صورت مستمر در قالب اکیپ های گشتی سیار تا پایان تعطیلات نوروز به صورت ویژه ادامه پیدا می‌کند.

 

انتهای پیام/

کد خبر 1395011063