به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، معاون گردشگری استان در جلسه هماهنگی برگزاری دومین نمایشگاه ملی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به برگزاری نمایشگاه های سه حوزه این اداره کل به صورت جداگانه در سال های گذشته، هدف از تجمیع نمایشگاه های این سه حوزه را جلوگیری از اتلاف وقت، انرژی، صرفه جویی در بودجه و هزینه ها و ساماندهی و انسجام نمایشگاه های سه حوزه مذکور عنوان کرد.
قادر تقی زاده با تأکید بر بازاریابی مناسب، تبلیغات محیطی گسترده و متنوع و اطلاع رسانی به موقع نمایشگاه بین المللی در برگزاری نمایشگاه افزود: در این راستا از ظرفیت های مختلف دستگاه های اجرایی از جمله شهرداری، بخش خصوصی و شرکت نمایشگاه های بین المللی استفاده خواهد شد .
این مقام مسئول، به کارگیری از شیوه های نوین تبلیغاتی، فضاهای مجازی، راه اندازی خط اتوبوس ویژه نمایشگاه و نصب پوستر و بنر در مسیرهای پررفت و آمد و مناطق گردشگرپذیر با همکاری شهرداری ها را در اطلاع رسانی گسترده برگزاری نمایشگاه موثر دانست و گفت : با عنایت به سیاست های اتخاذ شده نسبت به برون سپاری برگزاری نمایشگاه به بخش خصوصی اقدام خواهد شد که در این زمینه نیز نمایشگاه بین المللی با اخذ مجوز از سازمان و به عنوان مجری برگزاری نمایشگاه مذکور مکلف شد در بخش گردشگری نسبت به بازاریابی و جذب بخش های خصوصی مرتبط جهت حضور در نمایشگاه اقدام کند .
وی از اجرای برنامه های جانبی در نمایشگاه از جمله برپایی آلاچیق، سیاه چادر، موسیقی سنتی و ... خبر داد و خاطر نشان کرد: در طول برگزاری نمایشگاه به ویژه مراسم افتتاحیه و اختتامیه از شخصیت های ملی استان و مسئولان مرتبط کشوری و استانی دعوت به عمل می آید.
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی استان نیز از اختصاص سه غرفه به 30 استان برای نمایش صنایع دستی هر استان خبر داد و گفت: 90 غرفه صنایع دستی برای نمایش آثار صنایع دستی هنرمندانی از استان های مختلف کشور در دو فضای نمایشگاه بین المللی اردبیل برپا خواهد شد.
علیرضا دباغ عبداللهی با اشاره به سیاستگذاری های اداره کل در سال جاری گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته مقرر شده است غرفه های صنایع دستی به صورت رایگان و هزینه اسکان و پذیرایی برعهده شرکت کنندگان در نمایشگاه باشد.
انتهای پیام/