غذاهای محلی گیلان، انگیزه ای برای سفر

معاون گردشگری کشور نقش استان گیلان را در برند سازی جهانی غذای ایرانی مورد تاکید قرارداد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان، مرتضی رحمانی موحد در جریان جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری، که از 30 تیر تا 1 مرداد در رامسر برگزار شد، هدف از برگزاری این جشنواره ها را ایجاد تحرک در مسیر معرفی و توسعه غذا و سفره ایرانی برشمرد و لزوم توسعه این اقدامات فرهنگ ساز را در سراسر کشور با توجه به تنوع غذایی هر استان، با مشارکت بخش خصوصی و فعالان و توسعه دهندگان فرهنگ غذای ایرانی مورد تاکید قرار داد.
معاون گردشگری کشور از اهمیت برند سازی جهانی غذای ایرانی گفت و تصریح کرد: استان گیلان با توجه به تنوع غذایی بالای خود در تحقق این مهم نقش بسزایی را ایفا خواهد کرد و این مقوله همان هدف اصلی برگزاری جشنواره های خوراک با محوریت احیا و معرفی غذاهای بومی و محلی هر استان است.
وی ادامه داد: انتخاب شهر رشت به عنوان شهر خلاق گردشگری خوراک از سوی یونسکو، سندی بر سفره متنوع گیلان بوده و این در حالی است که بسیاری از سفرهای گردشگران به این استان با انگیزه تجربه کردن غذاهای محلی این منطقه صورت می گیرد که می بایست با برنامه ریزی بلندمدت و هماهنگ با بخش خصوصی، واحدهای اقامتی و پذیرایی و نیز با مشارکت صاحب نظران و اساتید دانشگاهی حوزه گردشگری، از این فرصت بخوبی در راستای توسعه گردشگری بهره برد.
رحمانی موحد در پایان خاطرنشان کرد: هدف از معرفی غذای ایرانی، تنها به توسعه این خوراک محدود نمی شود، چراکه با توسعه این بخش، سایر بخش ها و امکانات و زیرساخت ها نیز بصورت متوازن در مسیر رشد و توسعه قرار خواهند گرفت.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1395050212