حجتالاسلام \"محمد ربانیزاده\" ثبت قنوات جوپار و بم و بيابان لوت را گامي بزرگ در جهت معرفي جاذبه هاي گردشگري و جذب هرچه بيشتر گردشگران خارجي دانست و افزود: براي ادامه اين روند بايد فعاليتهاي فرهنگي با همكاري دست اندركاران و رسانه هاي ملي از جمله صدا و سيما و همچنين شبكه هاي مجازي كه داراي سرعت بالاي انتقال اطلاعات مي باشند، صورت پذيرد.
وي معرفي و شناساندن آثار تاريخي ناشناخته را وظيفه انساني هر شهروند كرماني دانست و بيان داشت: تا كنون 5 اثر تاريخي و طبيعي از استان در فهرست ميراث جهاني به ثبت رسيده است و مطمئنا با وحدت و همدلي مسئولان و مردم، ديگر آثار ارزشمند اين استان جنبه جهاني خواهند يافت.
حجت الاسلام ربانیزاده با اشاره به اينكه بناهاي موجود در بافت تاريخي كرمان نياز به توجه جدي دارند، بيان داشت: ثبت ملي و سپس ثبت جهاني جاذبه هاي ديگر نيازمند شناسايي و مرمت مي باشد كه در اين زمينه مردم و نهادهاي دولتي مي توانند بسيار موثر واقع شوند چراكه يك نهاد به تنهايي نمي تواند از عهده اين مسئوليت بزرگ برآيد.
وي با بيان اينكه استان كرمان داراي آثار پرخير و بركتي است كه مي تواند، به توسعه گردشگري و جذب گردشگران كمك كند، افزود: مرمت باغ فتح آباد نمونه اي از همكاري نهادهاي مختلف اجرايي مانند استانداري، اوقاف و ميراث فرهنگي بود كه به بهترين شكل صورت پذيرفت.
حجت الاسلام ربانیزاده جذب سرمايه گذاران بخش خصوصي را بهترين راه حل براي مرمت و احياء بناهاي داراي ارزش تاريخي دانست و بيان داشت: ايجاد مشوق ها و ارائه تسهيلات بانكي مي تواند در اين زمينه بسيار تاثير گذار باشد.
وي شوراها و شهرداري هاي استان و شهرستان كرمان را موظف به شناسايي و حفاظت از بناهاي داراي ارزش تاريخي دانست و بيان داشت: اميدواريم در ابتداي امر شواري شهر كرمان و به دنبالش شهرهاي ديگر استان در اين راستا گامهاي خوبي بردارند.
انتهای پیام/