سمنان، میزبان جشنواره منطقه چهار «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری سمنان گفت: «جشنواره منطقه چهار ”سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری“ از یکم تا سوم شهریور در استان سمنان برگزار می‌شود.»

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری سمنان، حسین خواجه‌بیدختی، مدیرکل میراث‌فرهنگی این استان، امروز یکشنبه 29 مرداد 96 افزود: «رویداد گردشگری ”سفره ایرانی“ امسال با حضور استان‌های منطقه چهار شامل سمنان، خراسان‌رضوی، خراسان‌شمالی و خراسان‌جنوبی در هتل پارامیدای شهرستان شاهرود در استان سمنان برگزار می‌شود.»

او با بیان اینکه در این جشنواره آشپزهای منتخب چهار استان یادشده به معرفی غذاهای محلی خود می‌پردازند و با اشاره به برپایی 60 غرفه عرضه مواد غذایی، خوراکی‌ها، رستوران‌ها، غذاهای محلی و سنتی استان‌ها در این جشنواره، افزود: «در این غرفه‌ها غذاهای محلی چهار استان شرکت‌کننده طبخ و عرضه می‌شود.»

خواجه‌بیدختی، با بیان اینکه شرکت برای عموم در این جشنواره سه‌روزه آزاد است، گفت: «علاقه‌مندان می‌توانند از یکم تا سوم شهریورماه همه‌روزه از ساعت 17 تا 23 در این جشنواره حضور داشته باشند و با فرهنگ غذایی استان‌های هم‌جوار آشنا شوند.»

او افزود: «در بخش مسابقه این جشنواره، آشپزها به معرفی یک غذای بومی‌محلی، پیش‌غذا، دسر و دمنوش می‌پردازند و در پایان بهترین غذاهای محلی و برترین آشپزها معرفی می‌شوند و برگزیدگان بخش غذای این رویداد گردشگری به فهرست غذاهای رستوران و مراکز پذیرایی کشور افزوده می‌شوند.»

خواجه‌بیدختی برندسازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری جهان، استانداردسازی واحدهای پذیرایی ملی و بومی، جذب گردشگر، حمایت از تنوع فرهنگی و غذایی و معرفی غذاهای سالم به مردم و گردشگران را از اهداف این رویداد عنوان کرد.

او گفت: «احیای غذاهای سنتی، معرفی غذاهای بومی مهجورمانده یا درحال‌فراموشی، تنوع‌بخشی به جاذبه‌های گردشگری و تبدیل غذاهای بومی و سنتی به یکی از جاذبه‌های هر منطقه و ترغیب رستوران‌ها برای قرار دادن غذاهای محلی در منوی خود از دیگر اهداف برگزاری این رویداد است.»

انتهای پیام/

کد خبر 1396052912