گردشگری خوراک با چاشنی ایران‌گردی در نمایشگاه گردشگری تهران

کافی است فقط با یک همت و عشق به سفر و گردشگری پای به آخرین روز نمایشگاه گردشگری بگذارید تا لذت چشیدن و خوردن انواع غذاهای محلی و سنتی را با بهترین کیفیت تجربه کنید.

به‌گزارش میراث‌آریا به‌نقل از روابط‌عمومی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، امروز جمعه ششم بهمن آخرین روز برپایی یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته آن است که پس از 4 روز شاهد استقبال قابل توجهی بود که این نشان می‌دهد مردم عاشق سفر، تفریح و فاصله گرفتن از زندگی شهری هستند.

در این راستا یکی از نکات جالب بازدید از نمایشگاه گردشگری تهران، پذیرایی بازدیدکنندگان با انواع خوراک و غذاهای محلی و سنتی است که می‌توان به کلوچه‌های کرمانشاهی، نان به‌همراه مخلفات کردستانی، کباب‌های لقمه‌ای شیرازی و آش‌های بسیاری از شهرهای کشور با طعم روستایی و حال و هوایی بومی و طبیعت اشاره کرد.

همچنین در ورود به اکثر غرفه‌های گردشگری استان‌ها بازدیدکنندگان با سوغاتی‌های خوراک روستاها پذیرایی خواهند شد و برخی از استان‌ها نیز به مانند استان کردستان از بازدیدکنندگان با عصاره و شربت‌های سنتی با پایه درمانی پذیرایی می‌کنند.

یازدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته آن که از روز سوم بهمن کار خود را شروع کرده بود امروز ششم بهمن به کار خود پایان می‌دهد.

انتهای پیام/

کد خبر 1396110613