جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی در شهرستان نیر برگزار می‌شود

فرماندار نیر از برگزاری  چهاردهمین دوره جشنواره ملی آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر در مردادماه سال جاری خبر داد.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل، ابراهیم امامی در کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان نیر گفت: «به مانند روال دوره های قبلی، این جشنواره به مدت سه روز در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار نیر برگزار می شود.»

او افزود: «در این دوره تاکید ما معرفی الگوهای گردشگری غذایی، گردشگری سلامت و گردشگری عشایری است و در این خصوص ظرفیت های استان و حتی سایر استان ها معرفی خواهد شد.»

فرماندار نیر با تاکید به اینکه برگزاری جشنواره ها فرصتی جهت معرفی جاذبه های گردشگری است، ادامه داد: «توجه به توسعه زیرساخت های گردشگری با اولویت دنبال می شود.»

به گفته امامی در کنار این جشنواره المان های گردشگری شهرستان نیر رونمایی شده و جاذبه های طبیعت گردی و فرهنگی و همچنین صنایع دستی به صورت گسترده معرفی می شود.

او به حضور آشپزان ملی و استانی در این جشنواره اشاره کرد و افزود: «این رویداد در سال های اخیر توانسته در معرفی جاذبه های گردشگری نیر موثر عمل کند.»


معرفی ظرفیت گردشگری غذا در اردبیل با جدیت دنبال می شود

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل هم در این کارگروه معرفی و شناساندن ظرفیت گردشگری غذا را یکی از برنامه های اولویت دار اداره کل عنوان کرد.

صغری فرشی به ضرورت توسعه گردشگری غذا با محوریت رویدادهای فرهنگی تاکید کرد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل متذکر شد: «با توجه به تنوع غذاهای بومی محلی در استان اردبیل، این استان از ظرفیت کم نظیری در حوزه گردشگری غذا برخوردار است که بخش عمده ای از آن ناشناخته مانده است.»

فرشی با اشاره به برگزاری جشنواره آش و غذاهای سنتی شهرستان نیر افزود: «این جشنواره توانسته در معرفی جاذبه های گردشگری غذا موثر عمل کند و شهرستان نیر از مسیر گردشگری به مقصد گردشگری تبدیل شده است.»

او افزود: «با این وجود معرفی گردشگری غذا محدود به جشنواره ها نبوده و تلاش بر این است که غذاهای سنتی در منوی هتل ها،  رستوران ها و مجتمع های بین راهی گنجانده شده است.»

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اردبیل اضافه کرد: «گنجاندن غذاهای بومی، دم نوش ها، نان های محلی و محصولات لبنی و دامی تولیدی استان در منوی رستوران ها امتیازی برای ارتقا درجه رستوران ها محسوب می شود.»

 

انتهای پیام/

کد خبر 139804163

برچسب‌ها