به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی زنجان، یحیی رحمتی مدیرکل میراث فرهنگی استان در این خصوص گفت: «به صلاحدید مدیریت عالی استان، در راستای استفاده از زیرساختهای جشنواره ملی روستا، صرفهجویی در هزینهها و نیز تأکید بر حفظ زمان برگزاری، این جشنواره ملی روز گذشته در زنجان آغاز به کار کرد.»
او در خصوص خبر اولین تغییر زمان برگزاری جشنواره از مرداد به آبان که اطلاع رسانی شد، عنوان کرد: «همه مقدمات جشنواره مهیا بود، ثبتنام اولیه شرکتکنندگان بخش آشپزی انجامشد و برای تجهیز بازارچه صنایعدستی نیز دعوتنامه به صنعتگران ارسالکردیم اما همزمانی دو رویداد باهم که هرکدام در جای خود میتوانستند به توزیع سفر و جذب گردشگر کمک کنند باعث شد تا ما خواهان تغییر زمان برگزاری از مرداد به آبان ماه باشیم، در واقع برگزاری جشنواره ملی روستا در مجموعه گردشگری گاوا زنگ زنجان در تاریخ 13 مرداد ماه دلیل این تصمیم گیری بود.»
رئیس چهاردهمین جشنواره ملی آش ایرانی در خصوص استانهای شرکتکننده در این دوره گفت: «13 استان در بخش آشپزی و ۱۷ استان در بخش صنایعدستی در این جشنواره حضور دارند.»
او افزود: «در بخش آشپزی استان های هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، لرستان، البرز، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمانشاه، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، تهران، قزوین و زنجان به پخت آشهای محلی میپردازند.»
رحمتی در مورد تعداد غرفههای آش و صنایعدستی اظهار کرد: «48 غرفه آش در کنار ۸۰ غرفه صنایعدستی در این دوره از جشنواره ملی آش ایرانی پذیرای بازدیدکنندگان و گردشگران هستند.»
او در خصوص سیاهچادرهای عشایری عنوان کرد: «پنج سیاهچادر عشایری از استانهای خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمانشاه، زنجان و قزوین نیز در این دوره از جشنواره به ارائه محصولات و غذاهای محلی خود میپردازند.»
این جشنواره از ۲۲ تا ۲۷ مردادماه جاری در مجموعه گردشگری گاوازنگ زنجان برپاست.
انتهای پیام/