اخذ مجوز دوره آموزشی کوتاه مدت «قنادی تخصصی» در آذربایجان شرقی

معاون سرمایه‌گذاری و گردشگری آذربایجان شرقی از اخذ مجوز دوره آموزش «قنادی تخصصی» برای نخستین بار در استان خبر داد و گفت: «این دوره به‌منظور ایجاد آمادگی در میان فعالان و علاقه‌مندان گردشگری غذا برگزار می‌شود.»

به‌گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط‌عمومی میراث‌فرهنگی آذربایجان شرقی، احمد حمزه زاده با اشاره به نقش پررنگ شیرینی‌های بومی استان به‌عنوان یک سوغاتی محبوب و جذاب در برنامه سفر گردشگران، اظهار کرد: «مجوز برگزاری دوره آموزشی \"قنادی تخصصی\" برای استان آذربایجان شرقی اخذشده است. این دوره 301 ساعته از نیم سال دوم سال 98 در تبریز برگزار می‌شود و برای تمامی شرکت‌کنندگان گواهی معتبر صادر خواهد شد.»

او در ادامه به هدف از برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی مرتبط با صنعت گردشگری غذا توسط معاونت گردشگری اشاره کرد و گفت: «هدف استان از برگزاری این دوره‌های تخصصی، ارتقا سطح علمی شهروندان در خصوص گردشگری غذایی، پیشینه آشپزی ایرانی و ملل، آشپزی ویژه منطقه آذربایجان، آشنایی با خدمات پذیرایی و سرویس غذا، بهداشت مواد غذایی، توانایی طراحی منو، کارورزی و اخلاق شغلی، شخصی و تعامل گروهی است.

معاون سرمایه‌گذاری و گردشگری آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: «معاونت گردشگری استان تاکنون موفق به کسب مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی نظیر راهنمایان فرهنگی، راهنمایان بوم‌گردی، مدیریت عمومی هتل، مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری، آشپزی عمومی و قنادی تخصصی‌شده است.»

انتهای پیام/

کد خبر 1398061036

برچسب‌ها