برگزاری دومین جشنواره پخت کاچی در روستای فمی نطنز

حسین یزدانمهر رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نطنز از برگزاری آیین افتتاح دومین جشنواره گردشگری پخت کاچی در روستای فمی از توابع بخش امامزاده این شهرستان خبر داد.

به‌گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان، حسین یزدانمهر امروز 21 دی‌ماه 98 با اعلام این مطلب گفت: «این جشنواره گردشگری در دومین سال و به همت بخشداری، شورای اسلامی روستا، دهیاری و نمایندگی میراث فرهنگی در روستای فمی از بخش امامزاده شهر بادرود از توابع شهرستان نطنز برگزار شد.»

او افزود: «این جشنواره با حمایت مسئولین شهرستان و با هدف معرفی غذاها، آیین های سنتی منطقه تاریخی بادرود به گردشگران برگزار شد

یزدانمهر تاکید کرد: «با توجه به اینکه نطنز در میانه محور اتصال شمال به جنوب کشور قرار دارد، همه ساله گردشگران فراوانی به منظور سفر به اصفهان و جنوب کشور و یا بالعکس جهت سفر به مناطق شمالی کشور از این شهرستان عبور می کنند، لذا تلاش داریم تا با برگزاری جشنواره های گردشگری در بخش های مختلف شهرستان، میزان ماندگاری این گردشگران را در نطنز افزایش دهیم.»

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان نطنز گفت: «یکی از غذاهای مشهور در بخش امامزاده شهرستان و به ویژه روستای فمی، غذای سنتی کاچی است که این غذا در زمستان سرد منطقه شمالی استان پخت شده و مواد اصلی آن شامل: بلغور ذرت، گندم، پیاز، کشک، گوشت و دنبه گوسفند است.»

یزدانمهر افزود: «با توجه به اینکه این غذا در نیمه اول زمستان ویژه میهمانی‌های مردم فلات مرکزی ایران پخت می شده، جشنواره نیز همزمان با فصل زمستان و در راستای معرفی جاذبه های فرهنگی و تاریخی این منطقه در زمستان برگزار می شود.»

او تصریح کرد: «عملیات مستندنگاری مراحل پخت این غذای سنتی برای ثبت در فهرست میراث ملی در این جشنواره آغاز شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 1398102125

برچسب‌ها