تشدید نظارت بر واحدهای بین‌راهی سنندج

تیم نظارتی ستاد اجرایی خدمات سفر سنندج برای نظارت بر وضعیت بهداشتی و کنترل پروانه بهره‌برداری تاسیسات گردشگری در این واحدها حضور یافتند.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، خداداد مولودی، سرپرست اداره میراث فرهنگی سنندج در این خصوص گفت: «بازدید و بازرسی واحدها و تاسیسات گردشگری  سنندج و واحدهای بین راهی محورهای سنندج به دهگلان و سنندج به دیواندره توسط تیم بازرسی ستاد اجرائی خدمات سفر سنندج انجام شد.»  

 او افزود: «در راستای اجرای مصوبات جلسه ستاد اجرائی خدمات سفر شهرستان سنندج و به منظور نظارت بر وضعیت بهداشتی، کنترل پروانه بهره‌برداری و همچنین جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در تاسیسات گردشگری، نظارت بر واحدهای پذیرایی بین راهی این شهرستان تشدید یافته است.»

سرپرست اداره میراث فرهنگی سنندج گفت: «در این بازدیدها مسائلی همچون بررسی مسائل بهداشتی، نظافت وضوخانه‌ها و نمازخانه‌ها، ضدعفونی واحدها و هرآنچه با سلامت مسافران مرتبط باشد، مورد توجه قرار گرفت و تاسیسات گردشگری که تاکنون نسبت به استانداردسازی و تمدید پروانه بهره‌برداری در مهلت تعیین‌شده اقدام نکرده بودند، به‌زودی از فعالیت آنها جلوگیری به‌عمل خواهد آمد.»

مولودی اظهار کرد: «در این بازدید از یکی از واحدهای بین‌راهی مقداری گوشت فاسد و تاریخ گذشته کشف و ضبط و در این خصوص مراتب برای پیگیری موضوع، صورتجلسه شد. به چهار واحد دیگر از واحدهای بین راهی به‌دلیل عدم رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی محیط کار تذکرات و اخطار لازم داده شد.»

انتهای پیام/

کد خبر 1398121520

برچسب‌ها