سومین جشنواره بومی محلی انگور و شیره‌پزی در اکنلو به‌صورت مجازی برگزار شد

مدیر اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کبودراهنگ گفت: «سومین جشنواره بومی محلی انگور و شیره‌پزی در روستای هدف گردشگری اکنلو در شهرستان کبودرآهنگ به‌صورت مجازی برگزار شد.»

به گزارش میراث‌آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی همدان، مهدی غلامی، دوشنبه 7 مهرماه گفت: «هر ساله در ایام هفته گردشگری جشنواره انگور و برنامه‌های جانبی آن در روستای هدف گردشگری اکنلو در شهرستان کبودرآهنگ برگزار می‌شد که امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا این برنامه به صورت مجازی، بدون حضور بازدیدکنندگان و با همکاری دهیاری و شورای اسلامی روستای اکنلو، اداره میراث‌فرهنگی کبودرآهنگ، قرارگاه پیشرفت و آبادانی و همچنین شرکت گردشگری بومیرو وابسته به بنیاد تعاون بسیج در آستانه هفته گردشگری برگزار شد.»

مدیر اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کبودراهنگ گفت: «در این جشنواره محصولات باغی شامل ۱۴ نوع انگور، شیره محلی، سرکه طبیعی، محصولات خانگی و غذایی و صنایع‌دستی به‌صورت مجازی و آن‌لاین معرفی شد.»

او هدف از برگزاری جشنواره گردشگری به صورت مجازی را افزایش توانمندسازی جامعه محلی با معرفی محصولات کشاورزی و باغی و همچنین ظرفیت‌های گردشگری دانست.»

انتهای پیام/

کد خبر 139907075

برچسب‌ها